יום רביעי, 1 בינואר 2014

סופלה שוקולד- אוכל מנחם לחורף מפנק:)


סופלה שוקולד- אוכל מנחם לחורף מפנק:)

 קר שם בחוץ!
קבלו מתכון לסופלה שוקולד מפנק, קל להכנה ומוכן 12 דק' על השעון!
מתחילים:)
250 גר' נטיפי שוקולד מריר איכותי.
150 גר' חמאה מומסת
רבע כוס סוכר
2 ביצים
2 חלמונים
תמצית כפית ברנדי או רום
רבע כוס קמח מנופה
חצי כפית אבקת אפיה
הכנה-
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ממיסים את השוקולד והחמאה יחד.
מוסיפים את הסוכר, והביצים.
מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אוורירית וקלה.
מוסיפים אט אט את הקמח מנופה.
משמנים גבעי קאפקייקס, או שקעים לסופלה.
שופכים כף גלידה פעמים לכל כוסית את התערובת.
מכניסים לתנור ל12 דק'... הסופלה יוצא מעולה!
התוצאה:)
בתאבון- רויטל יודקוביץ