יום שישי, 29 באפריל 2016

מתכון לניוקי ערמונים מעולה. חוסל מס' פעמים במסגרת הארוחות לפסח. מתאים גם לכאלה שלא אוכלים גלוטן.

פסח פסח...
מתכון לניוקי ערמונים מעולה.
חוסל מס' פעמים במסגרת הארוחות לפסח.

מתאים גם לכאלה שלא אוכלים גלוטן.

טעים להפליא, קל מאוד להכנה ומנה שכובשת כל שולחן.


מצרכים נדרשים:

2 חבילות ניוקי - אני השתמשתי בגרין של שופרסל. הם נהדרים, בישול של 5 דקות במים רותחים והם צפים למעלה.

שמנת לבישול 9%
חבילת פטריות 
בצל סגול
2 חבילות ערמונים בואקום.
מלח ופלפל לבן.
יש כאלה שמוסיפים יין לבן. אני הפעם לא הוספתי.

אופן ההכנה:

מטגנים בשמן זית את הבצל הסגול, פורסים דק דק את הפטריות ומוסיפים למחבת.
אני אישית לא אוהבת את הפטריות מוכנות ממש, אז אני מטגנת מס' דקות מועטות, ומשאירה אותן בשרניות.
קוצצים את הערמונים, מוסיפים למחבת, מוסיפים את שמנת הבישול ומערבבים עם מלח ופלפל לרתיחה.

את הניוקי מכינים לפי הוראות היצרן ומאחדים לאחר שהניוקי צפים מעלה.

התוצאה מדהימה ויש לכם תוספת נפלאה לכל ארוחת ערב, לארוחת חג כשרה לפסח, וגם אנשים שרגישים לגלוטן יכולים בשמחה להנות מפחמימה מזינה וטעימה להפליא.

בתאבון- עולמה של רויטל