מתכון -מאפה של פרח מבצק עלים ממולא בגבינת קרם שמנת עירית ובצל חדש מתנובה
טעם ייחודי המתאים לאפייה, וטעם הגבינה רק משתבח כשהגבינה מקבלת שידוך למאפים. מרקם הגבינה מעודן ולא נוזלי לכן מתאימה לאפייה.
אז מה היה לנו?
3 עלים של בצק עלים של מעדנות שרידדתי וחתכתי לעיגולים.
גבינת קרם עירית ובצל תנובה 5%
עם גלגלת של פיצה חתכתי יחידות עגולות של בצק עלים.
מעל הנחתי שיכבה נדיבה של הגבינת קרם שמנת עירית ובצל.
לקחתי כוס, יצרתי עיגול באמצע הבצק, פרסתי רצועות בצורת שמש וגילגלתי לצורת פרח.
כל השלבים מופיעים בתמונות המצורפות לבלוג:)
איפה משיגים? ברשתות הנבחרות על המדף!
בתיאבון!
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!