יום שישי, 23 בדצמבר 2016

"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה לחג החנוכה אריזה מעוצבת וחגיגית לקמח חיטה לבן בהיר להכנת סופגניות לחג, וכן קופסת פח מהודרת לאחסון הקמח!

"הטחנות הגדולות של א"י" מציעה לחג החנוכה אריזה מעוצבת וחגיגית לקמח חיטה לבן בהיר להכנת סופגניות לחג, וכן קופסת פח מהודרת לאחסון הקמח!



לכבוד חג החנוכה תשווק "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה, אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר, בעיצוב רטרו מקסים ועליה ברכה ל"חנוכה שמח" ומתכון לחג.  כמו כן תשווק "הטחנות הגדולות של א"י" קופסת פח מהודרת בעיצוב תואם לאריזת הקמח, לאחסון פרקטי ודקורטיבי של קמח לאורך כל השנה.
אריזת הקמח לחג החנוכה היא חלק מסדרת "החגים" המיוחדת שהשיקה החברה, הכוללת חמש אריזות של קמח בעיצוב מיוחד לחגי ישראל – ראש השנה, חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. הסדרה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות העולמית היוקרתית WorldStar Packaging Award  לשנת 2015.
מחיר אריזת קמח לבן בהיר: 5-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג).


את המארז של אריזת הקמח של הטחנות הגדולות אני מכירה ומשתמשת באופן קבוע לאיחסון, הקופסא מעולה, שומרת על טריות הקמח ומאריכה את חיי המדף שלו.
הפעם בחרתי להשתמש במתכון למטה של הילה יבניאלי, יצאו לי סופגניות רכות ומתוקות, האמת שבחרתי לטגן בשמן עמוק ולא לאפות, הטיגון מאפשר לסופגניה להיות רכה לאורך זמן.
ציפנו את הסופגניות בשלל מילוים טעימים, הסופגניות נחטפו.
אנחנו כמובן נחזור ונשחזר את האפייה בהדלקת נרות במהלך השבוע הבא.

להשיג ברשתות ובחנויות: רשת לגעת באוכל, רשת חנויות הטבע בוסתן, ברכל, נתיב החסד, מרכז מזון יהודה, סופר ספיר, סופר ברקת, שהרבני (רמת השרון), סיטונאות רחמים, עזרה וחסד, סופר טוב מודיעין, שפע ברכת השם בית"ר עילית, דיפ שיווק, מאיה בוטיקטבע, רני אורגני, ל.א.ב.ל, המאפייה של ראסל ירושלים, סופר הס (כפר הס), לחם ברויטמן אילת, לחם בורקין בנימינה, ובחנויות מובחרות נוספות. מידע על חנויות נוספות אפשר לקבל בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות או בטלפון: 04-8672137.

הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של א"י" מציעה מתכונים נהדרים להכנת סופגניות לחג:

מיני דונאטס אפויים במגוון טעמים
אפייה: תבנית מיני דונאטס, 7-5 דקות, תנור מחומם ל-220 מעלות
חומרים לדונאטס:
175 גר' (1/4+1 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
1/4+1 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
100 גר' (1/2 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות
הגדולות של א"י
1/2 כוס רִוְיוֹן / יוגורט
1 ביצה
23 גר' (1.5 כפות) חמאה מומסת
חומרים לציפוי:
120 גר' אבקת סוכר
2 כפות חלב
1-1.5 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/וניל
אופן ההכנה:
דונאטס:
מנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים את אבקת האפייה והמלח. מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר, הרִוְיוֹן, הביצה והחמאה. יוצקים את התערובת הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד להטמעה. יוצקים את הבלילה לתבניות מיני דונאטס, ניתן להשתמש בשק זילוף. יש למלא רק עד למחצית מגובה התבנית. אופים 7-5 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות.
מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת צינון.
ציפוי:
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הסוכר, החלב והתמצית עד שאבקת הסוכר נמסה לחלוטין. טובלים מיד את הדונאטס בציפוי ומניחים על צלחת. מומלץ לטבול את הדונאטס פעמיים לקבלת ציפוי סמיך יותר. מפזרים מעל הדונאטס סוכריות, אגוזים או קוקוס כל עוד הציפוי רטוב.

דונאטס מגולגלים בסוכר

מתכון: הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של הטחנות הגדולות של א"י
חומרים לכ– 20 דונאטס:
500 גרם (3.5 כוסות) קמח לבן מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
100 גרם (1/2 כוס) סוכר מתוצרת הטחנות הגדולות של א"י
10 גרם (1 כף) שמרים יבשים
1 ביצה
100 גרם חמאה רכה
240 מ"ל (1 כוס) חלב פושר
10 גרם מלח
שמן קנולה לטיגון
סוכר לציפוי
אופן ההכנה:
מערבבים את הקמח, הסוכר והשמרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים את הביצה ואת החמאה הרכה.
מוסיפים את החלב הפושר, מחליפים את וו הגיטרה לוו הלישה ולשים כ-2 דק' במהירות בינונית.
מוסיפים את המלח, מגבירים מהירות לבינונית-גבוהה וממשיכים ללוש 7-5 דקות לקבלת בצק רך וחלק.
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מגלגלים את הבצק בשמן כך שיהיה מכוסה בשמן מכל צדדיו. מכסים בניילון ומניחים בצד, במקום חמים כ-60-45 דק', עד להכפלת הנפח.
מקמחים קלות משטח עבודה ומרדדים עליו את הבצק לעלה בעובי של 1 ס"מ בערך. בעזרת חותכן עגול קורצים עיגולים כדי ליצור את צורת הדונאטס ובעזרת חותכן קטן קורצים עיגול במרכז הבצק. אם רוצים סופגנייה רגילה לא קורצים עיגול פנימי.
מעבירים את עיגולי הבצק לתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בניילון או מגבת נקייה ומניחים בצד במקום חמים לתפיחה נוספת, כ- 30 דק', עד שהבצק כמעט הכפיל את נפחו.
מחממים שמן בסיר כבד ורחב.
מטגנים את הדונאטס, 4-3 עיגולים בכל פעם, עד שמקבלים גוון זהוב יפה, 3-2 דק' מכל צד.
מוציאים בעזרת כף מחוררת למגש מרופד בנייר סופג.
מעבירים את הדונאטס לקערה מלאה בסוכר ומגלגלים בעדינות בסוכר.

למידע ומתכונים נוספים באתר ובפייסבוק של החברה:


(קרדיט לצילומים – מנחם גרייבסקי)

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!