מתכון לדפי בצק פילו במילוי גבינה מתוקה ותותים
לא הספקתם לדאוג לכיבוד
והאורחים בדרך? רוצים להכין ארוחה או קינוח בקלי קלות? אין כמו סיגרים קריספיים וטעימים
לכיבוד מתוק או מלוח.
בעזרת דפי בצק פילו של "תומר",
המשווקים בטמפרטורת החדר, אפשר להכין מטעמים מהירים ונהדרים, ללא הצורך להמתין
להפשרת הבצק. (הבצק משווק בכמה צורות בהתאמה למתכון שרוצים להכין).
"תומר" מציעה דפי
בצק פילו בצורת משולש, להכנה נוחה של סיגרים. עלי הבצק מוכנים לשימוש - רק נותר
למלא אותם במילוי שאוהבים ולאפות. לחילופין אפשר לטגן את הסיגרים בשמן עמוק.
אפשר למלא את הסיגרים במגוון
מליות - מלוחות או מתוקות, כגון- בשר טחון עם ירקות, ירקות מוקפצים, פירה תפוחי
אדמה עם עשבי תיבול, תערובת של גבינות לבנות ומלוחות, גבינה מתוקה עם צימוקים,
תפוחי עץ עם קינמון וצימוקים, פטריות מוקפצות ועוד.
אני החלטתי ללכת על מילוי מתוק.
אנחנו בבית אוהבים מילוים מתוקים אך לא מטוגנים בשמן עמוק.
אז אני ניסתי לשחזר מילוי של גבינה מתוקה שסבתא של בעלי בעבר לימדה אותי להכין.
הכנתי מילוי מהמרכיבים הבאים:
- גבינה לבנה 5% 500 גר'.
- חצי פודינג וניל
- 2 כפות אבקת סוכר
- חבילת תותים
- מעט מיץ לימון טרי
סידרתי בתנור ואפיתי כ-20 דקות על חום בינוני כ- 170 מעלות.
יש למרוך מעט שמן על דפי בצק הפילו ולפזר מעט סוכר חום.
בנתיים הכנתי רוטב תותים והוספתי לו מעט לימון וסוכר חום.
קינוח מדהים ומוכן במהירות הבזק.
האורחים שלכם יתלהבו לא פחות מכם!
בתאבון עולמה של רויטל :)
כשר פרווה באישור
הרבנות הראשית לישראל ובד"צ "בית
יוסף".
מחיר: 10.90 ₪
(לאריזה של 330 גרם).
להשיג ברשתות
השיווק.
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!