חדש מנפוליאון - גבינות שמנת במרקם עשיר
ובמגוון טעמים מפנקים:
נפוליאון חליפינו חריף אש ונפוליאון עם בצל!
אין בית בישראל שלא אוהב להתענג על גבינת שמנת נפוליאון!
אצלנו לרוב מתארחת הגבינה במזאטים קטנים שמוגשים בשולחן יום הולדת.
השילוב שלה הקלאסי, הוא עם סלמון מעושן ועירית.
הפעם תנובה שידרגה לנו את הנפוליאון הותיק בטעמים סוערים!
נפוליאון עם פלפל חליפינו 24% שומן.
אם אתם מאלה שאומרים שאוכל לא חריף, שהוא חסר טעם ומעדיפים להוסיף תיבול כמוני בכל ארוחה.
גבינת השמנת נפוליאון משדרגת עבורכם את כל ארוחה, גבינת השמנת מתאימה לבישול ולאפייה.
נפוליאון עם בצל 16% שומן.
מי לא משתמש בבצל בשביל להוסיף טעם לאוכל.
הטעם של נפוליאון עם בצל מופלא, ואחוזי השומן הנמוכים מקנים הרבה נקודות זכות לגבינה אצלי.
נפוליאון בצל 16% מתאימה לבסיס לכל כריך ולבישול ואפייה.
אני החלטתי לאפות מיני לחמניות ביס עם עגבניות מיובשות בתוספת הגבינות החדשות.
שידרגתי בכל תערובת חצי מקופסא של נפוליאון חליפינו, ובנגלה נוספת הוספתי גבינת שמנת בצל.
התוצאה חלומית, אוהבי החריף התלהבו מהחריפות והעוקצניות של הלחמניות ביס שלי, והילדים שלי קיבלו שידרוג של זית בכל לחמנית ביס בתוספת גבינת שמנת בצל.
למתכון-
מרכיבים
17 לחמניות בינוניות
- 3 כוסות (420 גרם) קמח תופח
- 100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
- 2 ביצים
- 100 גרם גבינה צהובה מכל סוג שאוהבים, מגוררת גס.
- 250 גרם גבינות שמנת, אני השתמשתי בחצי כמות נפוליאון חליפיניו, וחצי כמות נפוליאון בצל.
- 2/3 כוס עגבניות מיובשות, מסוננות מהשמן וחתוכות
- לזיגוג: 1 חלמון + 1 כף מים
אופן ההכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- שמים בקערה גדולה את כל המרכיבים, למעט החלמון והמים, ולשים עד שמתקבל בצק אחיד (אפשר להשתמש במיקסר עם וו לישה, אם רוצים).
- מחלקים את הבצק ל-17 חלקים, יוצרים מכל חלק כדור ומניחים בתבנית.
- שמים את החלמון והמים בצלוחית וטורפים. מברישים את הכדורים ואופים 20 דקות עד שהלחמניות מזהיבות.
- מצננים קצת ומגישים.
בתאבון :) עולמה של רויטל