יום חמישי, 21 ביולי 2016

שימוש בקמח תופח מבית מימונ'ס - ואני מכינה עוגת גבינה וצימוקים חמה דיאטטית, נימוחה, גבוהה וטעימה להפליא

קמח תופח הינו קמח לבן בהיר, מועשר בחומרי תפיחה. מתאים לאפיית עוגות ועוגיות, כעכים ולחמים.


מימונ'ס השיקו לאחרונה עולם שלם של אפייה ועזרים לנו האופים!

תכירו את הקמח תופח מבית מימונ'ס.

נהדר לשימוש, מתפיח מדהים כל עוגה.

הפעם אפיתי עוגת גבינה חמה דיאטטית כמו של בתי מלון.

במקום סוכר השתמשתי בצימוקים ותחליף סוכר.

בנוסף הוספתי סך הכל 3 כפות מהקמח שהעלה את העוגה גבוה.

בדרך עוגות גבינה נוחתות ישר אחרי האפייה.

בעוגת גבינה שלי זה לא יקרה!
מומלץ מראש להכניס אמבטיית אדים לתנור ולהנות מאפייה שקטה, רגועה וטעימה להפליא.

עוגת גבינה וצימוקים חמה דיאטטית!

0.5 כפית תמצית וניל
1 כף גרידת לימון ליים
3 כפות קורנפלור
3 כפות קמח תופח מימונס 
2 חלמונים
0.5 חבילה אינסטנט פודינג וניל
750 גר' גבינה 5%
3 שקיות ממתיק מלאכותי סוכרלוז
חופן צימוקים לבנים
5 חלבונים מוקצפים+כף סוכר




אופן הכנה :

מערבלים את כל החומרים מלבד החלבונים,
מקפלים את הקצף לתוך הבלילה,
יוצקים לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפיה.
מניחים את התבנית הקפיצית בתוך תבנית גדולה ועמוקה עם מים חמים,
אופים בחום גבוה(220 מעלות) כ-10 דקות ועוד 
40 דקות בתנור בינוני (180 מעלות).