יום שבת, 13 במאי 2017

שבועות בפתח - פאי בצק פריך חמאה עוגת גבינה קרה!

שבועות בפתח - מעדנות ועולמה של רויטל מציגים פאי בצק פריך וגבינה מתוקה.

אין כמו ניחוחות אפיה ובישולים שממלאים את הבית באווירה חגיגית.
עם זאת בשל הכנות מרובות לחג, אני תמיד מחפשת ומברכת על קיצורי דרך. "מעדנות" מזמינה אתכם לקצר את זמן ההכנה לחג השבועות הקרב ובא.
עם סדרת בצקי החמאה שישדרגו כל מאפה ויחסכו לכם זמן יקר!

אני שמחה להציג בפניכם את שלושת הבצקים שבסדרה:
בצק שמרים עלים חמאה- מתאים במיוחד לקרואסון, רוגעלך, ועוגות קראנץ.
בצק עלים חמאה- מתאים במיוחד למאפים מלוחים ומתוקים- מעוגת קרם שניט הצרפתית עד לבורקסים ביתיים, גם טארט טאטן, מקלות פריכים תוכלו להכין מהבצק הנפלא הזה.
אני הפעם החלטתי להשתמש ב- בצק חמאה למאפים מתוקים.
שמתאים במיוחד לעוגיות, כל סוגי הפאי, וטארטים מתוקים.
קבלו את כוכבת שבועות של עולמה של רויטל.
פאי גבינה מתוק וקל להכנה.
הטעם מדהים, עוגה קלילה, רכה שנמסה בפה.
ההכנה קלה, והפאי קוצר מחמאות ללא סוף.








מרכיבים:
  • חבילת בצק פריך מתוק חמאה
  • 500 גרם גבינת טובורג עם דובדבנים, צימוקים מה שתבחרו.
  • גבינת ריקוטה 250 גרם
  • פודינג וניל
  • חצי כוס חלב
ההכנה:
משמנים תבנית לפאי קוטר 24
מפשירים לילה את הבצק במקפיא, מעבירים אותו לתבנית ומשטחים, עם מזלג נועצים לקבלת חורים קטנים בפאי ואופים על 180מעלות תנור שחומם מראש.
לאחר שהפאי מתקרר, שופכים לתוכו את תערובת הגבינות שערבבתי מראש במיקסר על מהירות נמוכה.
התוצאה נפלאה, העוגה טעימה להפליא.


שבועות שמח! עולמה של רויטל


עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!