יום שישי, 19 במאי 2017

שבועות טבעוני "משומשו" משיקה מגורדת לפיצה ואפייה וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה 100% טבעוני

שבועות טבעוני
"משומשו" משיקה מגורדת לפיצה ואפייה 
וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה
 100% טבעוני

לראשונה פיתוח של גבינה טבעונית מגורדת 
לפיצה המיועדת להכנת פיצות, קישים ופשטידות מלוחות וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה הנפלאה לעוגות גבינה, כריכים ומאפים מתוקים • ישווקו תחת המותג ובכשרות בד"ץ
 העדה חרדית ירושלים

בשורה לשבועות בתחום תחליפי החלב: לאחר שהשיק בהצלחה קו מוצרים בקטגוריית הגבינות הטבעוניות, אשר כולל צהובות ומלוחות טבעוניות, משיק מותג "משומשו", בבעלות קיבוץ גן-שמואל וחברת "הדר פוד", שני מוצרים חדשים לראשונה בישראל: מגורדת לפיצה ואפיה וגוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה. הגבינות הטבעוניות החדשות מרכיבים צמחיים בלבד, 100% טבעוני, ללא לקטוז, ללא סויה וללא חומרים משמרים. מגורדת לפיצה ואפיה תשווק באריזת 200 גרם, נפלאה להכנת פיצות, פשטידות ומאפים מלוחים. גוש מעודנת לאפיה בטעם ריקוטה, באריזת 300 גרם, מצוינת לשימוש לעוגות גבינה ומאפים מתוקים וכמו כן נהדרת גם לשימוש בסנדוויצ'ים ובקינוחים קרים. 
החלטנו לנסות להכין מאפינס במולטקייק.
שילבנו את שתי הגבינות יחד.
כעת אשתף אתכם במתכון-
כוס קמח כוסמין
150 גרם גבינת ריקוטה מגוררת של משומשו
לבחירתכם: כוס זיתים, כוס תירס, פטריות, עגבניות ובצל.
אנחנו הכנסנו עגבניות שרי קצוצות וכוס זיתים ירוקים קצוצים לעיגולים.
יצרנו כדורים, וריססנו כל נגלה במולטיקייק בשמן זית שלא ידבק בשקעים.
מעל כל מאפינס פיזרתי קצת מגבינה המגורדת של משומשו.
אני בנוסף הוספתי מלח גס בטעם איטלקי, ופלפל לבן.
יצא מעולה והמאפינס הקטנים נחטפו מהשולחן בזריזות.
הכמות שיצאה לי היא בערך 15 מאפינס.
איך יצא? תמונה של המאפינס שהצלחתי עוד לצלם.

בתאבון מעולמה של רויטל
לדברי הדיאטנית יעל דרור, דיאטנית קלינית ופיזיולוגית M.Sc, פיתוח ישראלי הצליח לאחרונה ליצור תחליף קולינארי לגבינה שאיננו מכיל חלב או רכיבי חלב שונים. מדובר בגבינות הטבעוניות מסדרת "משומשו" אשר מכילות סידן וסיבים תזונתיים, שאינן מכילות כולסטרול, ללא סויה, ללא שומן טרנס, ללא חומרים משמרים והן בעלות כשרות פרווה מהודרת. הגבינות הטבעוניות מספקות מענה חשוב מאד מבחינה בריאותית ותזונתית עבור קהל הצרכנים, ובמיוחד עבור אלו שעד עכשיו לא יכלו לצרוך מוצרי חלב והתקשו לספק לגופם את כמות הסידן היומית.

לדברי היזמים, אייל אדוט ועומר אליאב, מותג "משומשו" מבסס את מעמדו בתחום הגבינות הטבעוניות וזוכה להצלחה. "אנו שמחים להביא לקהל הלקוחות מוצרים ללא סויה וללא לקטוז שיהיו בראש ובראשונה טעימים מאוד ואיכותיים. שמנו לנו למטרה לייצר תחליפי גבינות בכל הקטגוריות, ולהציג תחליפים טעימים הנותנים מענה לקהל הטבעוני, לנמנעים מחלב ומוצריו ולשומרי הכשרות".
כשרות: כשר פרווה בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 19 – 21 שקלים לאריזות 200/300 גרם.

להשיג בחנויות הטבע וברשתות השיווק הנבחרות.
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!