יום רביעי, 22 בינואר 2014

בראוניס פאדג' לרגל יום המשפחה

בראוניס פאדג' לרגל יום המשפחה





מצרכים-


חומרים לתבנית בגודל 26 ס"מ:
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ’ החדר
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
חצי כוס שמנת מתוקה לבישול
200 גרם שוקולד אני השתמשתי בנטיפי שוקולד, קימחתי אותם והטבעתי אותם בתוך הבראוניס.


אופן ההכנה-

+ ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
+ במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
+ מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה.
+ מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
+ אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים      
   לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

בתאבון אפייה מהנה.