פרוסות חציל בזילוף רוטב אסייתי וטחינה גולמית - מתכון
שלבי המתכון-
2 חצילים פרוסים במנדולינה דק דק
כפית שמן על מחבת פסים
צורבים את החצילים בשני הצדדים.
מטפטפים שני רטבים.
רוטב סויה מתקתק
לוקחים רוטב סויה יאמסה ומבשלים אותו על אש קטנה עם ג'ינגר מגורר, סוכר חום, שום כתוש, וכפית שמן שומשום, וקצת מירין יין מתוק אסייתי.
רוטב טחינה גולמית וסילאן
טחינה גולמית מוסיפים לה כפית סילאן דבש תמרים, שום כתוש.
לוקחים צלחת הגשה
מסדרים את נתחי החציל בצלחת.
מוסיפים עגבניות שרי טריות ועלי נבטוטים לקישוט הצלחת.
מזליפים או מנקדים בשני הרטבים את החצילים.
ומכניסים למקרר לשעה לאיחוד הטעמים.
התוצאה לפניכם- יוצא מעדן!!!!!!!