טונה סטארקיסט -הבראנץ' הנכון
לסוף השבוע
שבת
בצהריים, מתעוררים מאוחר מעיפים מבט אל השעון וממשיכים לנמנם עוד שעה קלה...
ההתעוררות מתחילה בשעת הבראנץ' לא בדיוק ארוחת בוקר, לא בדיוק ארוחת צהריים באמצע.
דרך נהדרת להתחיל את הסופ”ש רצוי עם כוס יין ביד.
טונה
סטארקיסט מציעה מתכונים קלילים וטעימים במיוחד לבראנץ' שבת בבוקר בשילוב טונה המוסיפה
בריאות וטעם עשיר שיתאימו לכם לבראנץ' צהריים מושלם וקליל באווירה הנכונה לסוף השבוע.
הטונה המעושנת מבית סטארקיטס היא הדבר הבא בעולם הבראנץ.
מתכוננת לארוחת ערב גדושה בחלבונים! ככה זה שמתאמנים בבית ואחרי אימון יש צורך בצריכת חלבון.
הפעם הכנתי פריטטה כרישה וטונה מעושנת מבית סטארקיסט.
למתכון:
חבילת כרישה - שטראוס טבע
לטגן עם כפית שמן תבלינים+ ופטרוזליה קצוצה.
לשפוך 4 ביצים מעל כל הירק שטוגן מעט במחבת.
לאחר שהפריטטה מתייצבת להוסיף ולפורר טונה סטארקיסט מעושנת לפריטטה שלנו.
צילמתי לכם את השלבים יוצא מושלם! בתאבון! עולמה של רויטל
תוסיפו ירקות וכף חומוס ארוחת חלבונית לאחר אימון מושלמת!
הפעם הכנתי פריטטה כרישה וטונה מעושנת מבית סטארקיסט.
למתכון:
חבילת כרישה - שטראוס טבע
לטגן עם כפית שמן תבלינים+ ופטרוזליה קצוצה.
לשפוך 4 ביצים מעל כל הירק שטוגן מעט במחבת.
לאחר שהפריטטה מתייצבת להוסיף ולפורר טונה סטארקיסט מעושנת לפריטטה שלנו.
צילמתי לכם את השלבים יוצא מושלם! בתאבון! עולמה של רויטל
עולמה של רויטל |
עולמה של רויטל |
עולמה של רויטל |
עולמה של רויטל |
עולמה של רויטל |
עולמה של רויטל |
עולמה של רויטל |
סלט קינואה, טונה בלימון, קוביות פטה
ועשבי תיבול
2 מנות
מצרכים:
1
קופסת טונה בלימון של סטארקיסט מסוננת
1 כוס קינואה
עלי נענע קצוצים
גבעול סלרי קצוץ
עלי פטרוזילה קצוצים
עלי כוסברה קצוצים
150 גרם פטה חתוכה לקוביות (חלבי)
3 מלפפונים חתוכים לקוביות קטנות
מיץ מלימון טרי
מלח
פלפל
שמן זית
הוראות
ההכנה:
1.
מרתיחים סיר עם הרבה
מים.
2.
מכניסים את הקינואה
ומבשלים 10 דקות.
3.
מסננים ושוטפים תחת הברז
את הקינואה.
4.
מסננים ומעבירים לקערה.
5.
מוסיפים את שאר המצרכים
ומתקנים תיבול.
קלצונה במילוי פטריות, פלפלים,
ברוקולי, גבינות וטונה עם פלפל חריף
4
יחידות
מצרכים:
לבצק:
4
כוסות קמח
1
כף סוכר
1
כפית מלח
1
כף שמרים יבשים
1/4
כוס שמן זית
1/2
1 כוסות מים מהברז.
מלית:
1
קופסת טונה סטארקיסט עם פלפל חריף
5
פטריות פרוסות ומטוגנות במעט שמן זית
3
ברוקולי מאודה
2
פלפלים קלויים
טפנד:
1 כוס רוטב עגבניות
זיתים/
עגבניות מיובשות / פסטו – מוכן או כוס רוטב עגבניות (1 כף מכל טפאנד)
עלי
בזיליקום קצוצים
150
גרם גבינה בולגרית
150
גרם מוצרלה מגוררת
1
ביצה טרופה להברשה
הוראות
הכנה:
הכנת
הבצק:
1.
מערבלים
קמח, מים, שמן זית, שמרים וסוכר.
2.
עם
קבלת הבצק מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד קבלת בצק אחיד.
3.
מכסים
את הקערה ומתפיחים שעתיים עד הכפלת הנפח.
4.
מחלקים
את הבצק ל-4 כדורים, מרדדים על נייר אפיה מקומח קלות לעיגול, מורחים על חציו טפנד
או רוטב עגבניות, גבינות, אחד מהירקות ועלי בזיליקום. חשוב להקפיד להשאיר שוליים ללא
רוטב ומלית.
5.
מקפלים
לשניים ומהדקים את השוליים בעזרת מזלג. חורצים קווים לעיטור הבצק לפני האפייה ומברישים
בביצה טרופה.
6.
אופים
15 דקות בחום 220 מעלות עד שהמאפים שחומים.
פסטה
ברוטב עגבניות, אנשובי, צלפים, טונה ופרמזן
5 מנות
מצרכים:
קופסת
טונה סטארקיסט מעושנת
500
גרם ספגטי
1 בצל
סגול בינוני קצוץ
2 שיני
שום קצוצות
2 כפות
חמאה
800
גרם עגבניות מרוסקות
עלי
בזיליקום
1 כף
צלפים
2
פילטים של אנשובי קצוצים
עלי
פטרוזיליה קצוצים – להגשה
מלח
פלפל
1 כפית
סוכר
1/4
כוס שמת זית
1/2
כוס ממי הבישול של הפסטה
להגשה: גבינת פרמזן מגוררת
הוראות
ההכנה:
1.מבשלים
את הספגטי במים רותחים וכפית מלח, מסננים ומשאירים חצי כוס ממי הבישול לרוטב.
2.
מטגנים בצל ושום בשמן הזית והחמאה.
3.
מוסיפים את העגבניות ומי בישול הפסטה, טונה ,אנשובי, צלפים, מלח, פלפל, בזיליקום
וסוכר.
4.
מבשלים עד שהרוטב מסמיך.
5.
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומגישים עם גבינת פרמזן ופטרוזיליה קצוצה מעל.
בתאבון!
סטארקיסט
הוא מותג הטונה המוביל בישראל הפועל החל מ-1999. החברה מקפידה על דייג של דגי טונה
הגדלים בטבע ועל שיטות דיג העומדות בתקנים המחמירים של האיחוד האירופי. סטארקיסט
מקפידה לא רק על בריאות המוצרים וטעמם אלא גם על הקפדה יתרה בנושאי בטיחות, איכות
ובקרה. חומרי הגלם אותם סטארקיסט בוחרת למוצריה הינם חומרי גלם מובחרים- החברה
משתמשת רק בפילה של הטונה, החלק האיכותי ביותר. מגוון מוצרי החברה הם ללא חומרים
משמרים, מכילים חלבון קל ואיכותי לעיכול ומהווים מקור מצוין לוויטמינים ומינרלים. לפרטים נוספים: http://www.starkist.co.il/
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!