בעקבות הצלחת שלגוני La Frutta, משיקה גלידות
'נסטלה' אריזות משפחתיות בשלושה טעמים מרעננים:
מנגו-פסיפלורה-אננס, תות שדה-פירות אדומים ובננה-תמר-פקאן
בהמשך להצלחת שלגוני La Fruttaשהושקו בשנה שעברה, מותחת גלידות נסטלה את המותג
לעולם חבילות הבית ומשיקה סדרת גלידות משפחתיות של La Frutta
בשלושה טעמים של שילובי פירות קיציים: בננה-תמר-פקאן, תות שדה-פירות אדומים ומנגו-פסיפלורה-אננס
.
ב - La Frutta דואגים להקשיב לצרכן, חשוב להם לדעת מה הצרכן מחפש בגלידה?
בנוסף דואגים להתעדכן בכל מה שנוגע להפחתת סוכר ושומן בגלידה, כי יודעים שהצרכן היום קשוב לשמירה על המשקל ומחפש מוצרים המקפידים על שמירה על המשקל.
התהליך של נסטלה הוא שקיפות התוית, המתווספת היום לכל מוצר, הקלות להבין מה אתה מכניס לגוף שלך.
היום המודעות מאוד גדלה והצרכן מבקש להבין בדיוק איזה מותג הוא מכניס לבית.
נסטלה דאגה לנו לשילובים טעימים, מרקמים ושיפור בערכים התזונתיים.
הטעמים החדשים נפלאים וטעמים להפליא.
כעת אשתף אתכם במספר מתכונים בשילוב של הגלידות המשפחתיות של La Frutta, קינוחי קיץ שיגנבו את ההצגה בארוחות החגיגיות של משפחתכם.
פראלין אגוזים
החומרים :
100 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים גס
100 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים גס
100 גרם שקדים קלויים קצוצים גס
200 גרם סוכר
50 גרם מים
אופן ההכנה:
1.
מפזרים את האגוזים על
משטח סיליקון עמיד לחום.
2.
מעבירים סוכר ומים לקלחת
קטנה ומחממים מעל להבה קטנה עד לקבלת קרמל בגוון ענברי.
3.
יוצקים בזהירות את הקרמל
החם על האגוזים ומצננים.
4.
שוברים בפטיש או בידיים
את משטח הקרמל לחתיכות קטנות לפי הצורך.
לוקחים שיערות קדאיף ואופים אותם כבסיס עם מעט חמאה בתבניות עגולות.
לתוך הקערת קדאיף מוסיפים כדור גלידה בננה תמר פקאן ומקשטים בפירות מיובשים ופארלין אגוזים.
מרנג שוויצרי
לוקחים אריזה של La Frutta פירות יער
מקלפים את האריזה עד לבסיס שלה ומזלפים מסביב את המרנג
מקשטים לפי בחירתכם
החומרים:
100 גרם חלבון
200 גרם סוכר
אופן ההכנה:
- בסיר שקוטרו קטן מספיק "להחזיק" קערה, מרתיחים
מים. מביאים את המים לרתיחה ומעבירים ללהבה נמוכה. חשוב שכל הזמן יהיו אדים
אבל יש להימנע מאפקט הקיטור.
- מכניסים את החלבונים והסוכר
יחד לקערה ומניחים מעל המים המבעבעים בעדינות. לא לטרוף את התערובת אלא להניח
לה ולערבב מידי פעם. מרגע שטמפרטורת התערובת מגיעה ל-60 מעלות מורידים אותה
מהאש.
- מעבירים את החלבונים והסוכר
למיקסר ומתחילים להקציף במהירות גבוהה.
- בזמן ההקצפה מניחים יד
בתחתית הקערית וכאשר מרגישים שהקערה עצמה כבר התקררה מפסיקים עם ההקצפה.
מתקבל מרנג יציב ומבריק. זמן ההקצפה הוא כ-10 דקות.
5. מעבירים את המרנג לשק זילוף ומזלפים.
6. ניתן לחרוך את המרנג בעזרת מבער.
קרפ צבעוני
ניתן להוסיף קצפת, כדור גלידה פסיפלורה וסלט פירות קצוץ דק דק.
החומרים:
500 גרם חלב
40 גרם סוכר
1/2 כפית מלח
300 גרם קמח
3 ביצים
50 גרם חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
קורט צבע מאכל אדום טבעי
ובנוסף:
חמאה לטיגון
אופן ההכנה:
1. מכניסים לבלנדר את כל המרכיבים ומערבבים
היטב כחצי דקה.
2. מעבירים את הבלילה למקרר לשעה.
3. מוציאים את הבלילה מהמקרר, מחממים במחבת
כפית חמאה, יוצקים ומשטחים בעזרת מצקת מעט מהבלילה על המחבת, מטים את המחבת לפיזור
אחיד של הבלילה. מטגנים 2 דקות מכל צד עד הזהבה.
4. חוזרים על הפעולה עם כל הבלילה.
5. מצננים, ממלאים ומגישים.
הגלידות
המשפחתיות של La Frutta מכילות 50% פרי, מתאפיינות במרקם נימוח, ובשילובי
טעמים מרעננים המותאמים להעדפות הצרכן הישראלי. כל כדור גלידה (סקופ) מכיל בין 42-57
קלוריות בלבד. בנוסף, השיקה
גלידות נסטלה שלגון לה פרוטה בטעם חדש של ליצ'י ופסיפלורה, וכן שלגון תות בננה
המותאם במיוחד לילדים. מגוון מוצרי La Frutta מתאימים גם לטבעונים.
במרץ השנה זכתה סדרת שלגוני La Frutta בפרס
מוצר השנה 2017 בקטגוריית שלגוני פרי. מטרת הפרסים
היא לעודד חדשנות, על
ידי הענקת פרסים למשווקים, שהשיקו באותה שנה מוצרים ושירותים, שלא רק שהציגו
חדשנות פורצת דרך, אלא גם קיבלו ציוני איכות גבוהים על ידי הצרכנים.
גלידות נסטלה מובילה את מגמת ה Wellness
בעולם הגלידות
עם מגוון עשיר של מוצרים, המאפשרים לצרכנים ליהנות מגלידות מאוזנות יותר תזונתית,
מופחתות קלוריות, סוכר ושומן .
לדברי גלית בר, סמנכ"לית השיווק בגלידות נסטלה: "הצלחת
שלגוני La Frutta,
שבאה לידי ביטוי בנתון המדהים של 76% קנייה חוזרת, הוכיחה לנו שקלענו בול לדרישת
הצרכנים למוצר טעים עם אחוז פרי גבוה. החלטנו להרחיב את הסדרה גם לאריזות
משפחתיות, כדי לספק לקהל עוד אפשרויות ליהנות מחוויה קיצית חדשה, מרעננת ומפנקת.
תכולת
האריזה: 680 מ"ל
ניתן
להשיג בנקודות המכירה השונות ברחבי הארץ