ניקול מציגה תבנית אישית נפתחת לקאפקייק, מאפין ומאפה אישי בפוסט מתכון
לסופלה שוקולד מעולה וקל להכנה.
בואו נודה בזה, אפילו זמן לקרוא את הטקסט הזה אין לכם. היום שלכם מתפוצץ מכל כך הרבה אקשן ומטלות שלפעמים העבודה- בישולים- חוגים- סידורים- ניקיונות, באים לכם אפילו בחלומות. אה… ניקיונות..
בית נקי ומסודר זה חשוב, אבל בואו נודה בזה, זה לא הכול בחיים.
מה עם עוד קצת זמן איכות עם המשפחה? עם עצמך? קפה עם חברה?
בשביל זה יש את ניקול. אנחנו לא מפסיקים לפתח מוצרים שיעניקו לכם את התחושה שיש בית נקי ומטופח ובאותה נשימה, שהדרך לבית כזה תהיה דרך חכמה וקלה יותר, כדי שתוכלו להתפנות לדברים שחשובים לכם.
לכן, אנו שמחים להציע לכם מגוון פתרונות חכמים במשימות הבית, לניקיון יומיומי, לניקיון יסודי, לחיסכון בבלגן ועוד.
המותג ניקול מעניק כל כך הרבה הקלות בנושאים כל כך חשובים בחיינו.
נקיון, אפייה, אירוח ועוד....
לאחרונה הוזמנתי לאירוע מבית ניקול.
באירוע הושקו המוצרים החדשים שיעשו לנו קצת יותר סדר בניקיון, עזרים לאפייה, חגיגות של ימי הולדת, תבניות וקפקייקס שאי אפשר לא להתאהב בהם!
בסילבסטר האחרון הייתי חייבת להכין קינוח מסעיר.
הרי לא כל יום אנחנו חוגגים שנה אזרחית חדשה.
נעזרתי בתבנית האישית של ניקול.
רשמו לעצמכם מתכון לסופלה שוקולד נדיר, 70% אחוזי קקאו, טעים להפליא וקל להכנה.
מצרכים:
150 גרם שוקולד מריר נשובח
150 גרם חמאה "תנובה"
2 ביצים
2 חלמונים
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס קמח
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
3. מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
4. מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. כמה שמערבבים פחות כך הסופלה יוצא יותר טעים!
5. יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישית של קפקייקס של ניקול) מוסיפים קובית שוקולד מריר מעל כל תערובת ומכניסים לתנור ל-12 דקות בלבד! (שלב זה קריטי מאוד דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
6. מוציאים את הסופלות ומוציאים אותם בזהירות מהתבניות ומפזרים מעט אבקת סוכר. בתאבון!
תכירו את המוצר השימושי הבא: