יום שישי, 25 במאי 2018

מתכון לכבוד המונדיאל נשנושי הודו בבלילת בירה

נשנושי הודו בבלילת בירה

אופן הכנת המתכון:
המצרכים:
·         500 גרם חזה הודו חתוך לפיסות בגודל ביס.
·         פרחי ברוקולי קטנים.
·         פרחי כרובית קטנים.
·         שמן לטיגון עמוק.
לבלילה:
·         4 ביצים.
·         1 כוס בירה קרה.
·         2 כוסות קמח תופח.
·         1 כפית מלח.
·         1 כפית פפריקה.

להגשה:
·         רוטב ברביקיו, מיונז, קטשופ.

אופן ההכנה:
·         מערבבים את חומרי הבלילה ואם לא מטגנים מיד שומרים במקרר.
·         מחממים שמן לטיגון עמוק.
·         טובלים 5 נתחי הודו בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם, מטגנים 3-4 דקות או עד להזהבה. מוציאים למסננת או נייר סופג, מנקים את משקעי הבלילה מן השמן בכף מחוררת וממשיכים הלאה. לא מעמיסים כמות גדולה, כדי שהשמן לא יתקרר בבת אחת.
·         באותו ההאופן מכינים גם את פרחי הכרובית והברוקולי.



עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!