יום שבת, 22 במרץ 2014

כדורי שניצל שומשום מאמא עוף

כדורי שניצל שומשום מאמא עוף


טעמנו, אהבנו מאוד את הגימיק החדש:) הילדים אהבו ממש!
במיוחד הזעטוט בן השנה ו-4 התאים לו בול לאחיזה ישירה לכיוון הפה.
הילדים באמת שאהבו את הטעם והשקית חוסלה.

אז קבלו את הכדורים החדשים של מאמא עוף.
קריספי- כן 
קראנצ'י- כן
נחטף מהצלחת- כן
ארוחה מזינה - כן
מומלץ בחום! עכשיו על המדף!








שניצל הוא מרכיב מרכזי ויומיומי בתזונה הישראלית. כ- 85% מבתי האב בישראל נוהגים לאכול שניצל מספר פעמים בשבוע,
והוא נחשב לחלק מהמטבח הישראלי.

מאמא עוף גאה להיות החברה הראשונה בעולם המייצרת שניצלים בצורות שילדים אוהבים העשויים מ- 100% חזה
עוף בלבד. "מאמא עוף" השקיעה מאמצים רבים בפיתוח מוצרים ייחודיים אלו ואנו בטוחים שתיהנו מהם פעם אחר פעם.

מספר עובדות על השניצלים של "מאמא עוף":
1. כל השניצלים של "מאמא עוף" עשויים מ-100% חזה עוף.
2. השניצלים שלנו אינם מכילים חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטומט וצבעי מאכל מלאכותיים.
3. כל השניצלים של "מאמא עוף" עוברים תהליך מבוקר ועומדים תחת תנאים מחמירים.
4. אפשר לאכול את המוצרים של "מאמא עוף" גם כשהם קרים ולא רק לאחר חימום.
5. כל מוצרי "מאמא עוף" הם מוצרים איכותיים עם טעמים אהובים בקרב ילדים, בני נוער ומבוגרים.

למה עוף?
רותי אבירי, התזונאית של "מאמא עוף" והמומחית שלנו לעוף, מסבירה על חשיבותו:
כעיקרון, בשר העוף בריא יותר מסוגי בשר אחרים. בשר עוף גם מכיל מעט שומן בהשוואה לרוב הבשרים והוא תורם לתחושת שובע לאורך זמן
ממושך יותר. למרות היותו מזון מהיר להכנה, עוף אינו נחשב ל-"ג'אנק פוד". בשר עוף מספק הרבה מהויטמינים והמינרלים החיוניים לתפקודו התקין
של הגוף כגון: B12 וויטמינים נוספים מקבוצת B, ברזל, אבץ, מגנזיום וזרחן.

בגלל הגיוון!
לבשר עוף אפשרויות גיוון מרובות. בזכות טעמו העדין, העוף מתאים להכנת מאכלים רבים בכל מגוון הטעמים: חריף, מתוק, חריף-מתוק,
פיקנטי או אקזוטי. בנוסף, בשר עוף מתחבר מצוין כמעט עם כל התוספות: ירקות, פירות, אגוזים או קטניות – סיבה מרכזית לכך שניתן למצוא
את העוף במטבחם של כמעט כל העמים והעדות.

בגלל הבריאות!
רוב השומן של העוף מרוכז בעור. שומן העוף עשיר בחומצות שומן חד בלתי רוויות (45% מחומצות השומן). בחזה עוף ללא עור נמצא אחוז נמוך
של שומן (כ-3% בלבד). עם זאת אין צורך להיבהל גם מהשומן שבעור, שנחשב ל-"שומן טוב", עשיר יחסית בחומצות שומן בלתי רוויות בכלל,
וחומצות שומן חד בלתי רוויות בפרט, הידועות בהשפעתן על הכולסטרול ה-"טוב". ב- 100 גרם עוף יש רק 60-90 מיליגרם כולסטרול.

בגלל החלבונים!
חלבון העוף אינו אלרגני (לעומת חלב או ביצה) והוא קל לעיכול. על כן הוא מומלץ לכלל האוכלוסייה, כולל תינוקות, קשישים ואף לחולים המתקשים
בעיכול. חלבון העוף הינו חלבון מלא המכיל את חומצות האמינו החיוניות.

בגלל הדיאטה!
לעוף ערך קלורי נמוך יחסית, דבר ההופך אותו למתאים לתזונת האוכלוסייה המערבית הנוטה "לסבול" מעודף צריכת קלוריות. ארוחה של 100 גר’ חזה עוף
(או 100 גר’ מכל אחד מהמוצרים הבאים של "מאמא עוף": "רצועות חזה עוף אמיתי", "חזה עוף בתיבול גריל", "שישליק עוף אמיתי",
"שווארמה פרגיות אמיתית") עם תפו"א בינוני אפוי וצלחת גדולה של ירקות מבושלים מכילה פחות מ- 300 קלוריות (=פסק זמן או טילון) ויכולה להשביע מאוד.


להתראות עד לפיתוח המוצר הבא!