יום שלישי, 20 בפברואר 2018

פרימור - תפוזים משאיר טעם של עוד!




פרימור מעניקה לכם את מגוון המיצים הטעימים עם 100% רכיבים טבעיים
אנחנו מאמינים כי הכי קרוב לפרי, זה להתערב כמה שפחות
הסוד שלנו - הוא שאנחנו לא עושים כלום, חוץ מלסחוט תפוזים טעימים
והתפקיד שלכם הוא פשוט להתענג!
קיבלתי להתנסות את פרימור תפוזים 100% מיץ טבעי!
אנחנו בגזרת שמירה על המשקל כל בני הבית.
החלטתי לנסות לאפות עוגת תפוזים וגזר ללא סוכר.
הופתעתי כי יצא מעולה... הסוכר ממש לא חסר לעוגה.
טעם העוגה פירותי, טעים להפליא ולא עתיר בקלוריות הכי חשוב!


למתכון:עוגת גזר בשילוב של מיץ תפוזים ורסק תפוחים.
רכיבים:
3/4 כוס שמן
1 כוס תחליף סוכר אני שמתי חצי כוס תחליף סוכר וחצי כוס מיץ תפוזים פרימור
1 ו-1/3 כוסות קמח כוסמין לבן
1/4 שקית אבקת אפייה

קורט סודה לשתייה
2 ביצים
3-4 גזרים (גדולים – בינוניים) מגורדים דק מאוד
רבע כוס רסק תפוחים ללא סוכר
תבלינים לפי טעם: קינמון, ג’ינג’ר, מוסקט, ניתן להוסיף גם הל וציפורן
הכנה:
1. מערבבים בקערת המיקסר, במהירות איטית, את השמן מיץ התפוזים וה"כמו סוכר" עד הומוגניות.
2. מוסיפים את כל החומרים היבשים ומערבבים כ-1/2 דקה במהירות איטית.
3. מוסיפים את 2 הביצים ואת הגזרים המגורדים ומערבבים עד לאיחוד כל החומרים.
4. יוצקים לתבנית האפייה עד 3/4 גובה ואופים ב-170 מעלות כ-45 דקות.
5. פיזרתי מעל כל העוגה 5 אגוזי פקאן.
בתאבון מעולמה של רויטל







עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!