יום שלישי, 20 בפברואר 2018

עולמה של רויטל מציג מתכון של תבשיל כרוב וקישוא מאודה עם קבנוס פפרוני יחיעם



יחיעם פינקו אותי עם הקבנוסים המעולים של המותג.
חשבתי לתומי מה להכין? תבשיל, כריך מושקע? ידעתי שהפעם אני חייבת לנסות תבשיל דיאטתי שיעזור לי לשמור על המשקל וגם לצאת מהמסגרת ולשתף במתכון שלי קבנוס עסיסי!
אז בחרתי בקבנוס בטעם פפרוני, הטעם שלו מעושן וטעים להפליא.


למתכון:
תבשיל קישואים כרוב לבן, רסק עגבניות, תבלינים וגולת המתכון קבנוס פפרוני של יחיעם.
פורסים את הקבנוס לחתיכות עגולות, במחבת מאדים כרוב לבן שלם קטן, 4 קישואים מגורדים סחוטים מנוזלים, מוסיפים קינמון, מעט כמון ופלפל לבן ומעט מלח גס.
מוסיפים את הקבנוס לתערובת וממשיכים לערבב, לבסוף מוסיפים חצי כוס מים ורסק עגבניות אחד.
התבשיל נפלא, מספק ודיאטטי להפליא! מומלץ בחום עולמה של רויטל



מעדני יחיעם הינו מפעל ליצור מעדני בשר, נקניקים ונקניקיות.
המפעל נמצא בקיבוץ יחיעם אשר ממוקם באזור הירוק והמקסים של הגליל המערבי.
במפעל עובדים 170 איש בצוותא, חברי קיבוץ ואנשים מכל ישובי וכפרי הסביבה.
סיסמתנו "נקניק בוטיק" משקפת את האסטרטגיה המפעלית הדוגלת בפיתוח מוצרים איכותיים וטעמים מיוחדים.
יחיעם מביאים לצרכנים בארץ ובחו"ל מזה כ 40 שנים, את הטעם האיכות והמסורת של מעדני בשר מעושן, נקניקים ונקניקיות , מהארץ ומהעולם.
כל זאת תוך הקפדה על חדשנות טכנולוגית  ובקרת איכות ברמה הגבוהה ביותר הקיימת בארץ ובעולם.  
מוצרי "מעדני יחיעם" משווקים  בכל רשתות השיווק המובילות ובמעדניות המובחרות בארץ. כמו כן, נחשבת יחיעם ל"שחקן" בולט בייצור לשוק המוסדי והביטחוני.
מעדני יחיעם זוכים לפופולאריות רבה גם ברחבי העולם. 25% מהייצור מיוצא למדינות שונות ובהן ארה"ב, אנגליה וצרפת.
מעדני יחיעם כשרים ומיוצרים כולם תחת השגחת רבנות מטה אשר והשגחת הרבנות הראשית בישראל. כמו כן, החברה מייצרת ומשווקת מוצרים בכשרויות מהדרין שונות.
"מעדני יחיעם" הינו אחד המפעלים המובילים בתחום בארץ, וכמו כן אחד מהמובילים את ייצוא מוצרי הנקניק בארץ.
מעדני יחיעם נחשב מוביל בתחום החדשנות של פיתוח וייצור בשרים מעושנים, נקניקים ונקניקיות. 

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!