יום שלישי, 20 בפברואר 2018

לאור הצלחת מטחנת הימלאיה: 'מלח הארץ' מרחיבה את קו מוצרי הימלאיה ומשיקה צנצנות הימלאיה

לאור הצלחת מטחנת הימלאיה:
'מלח הארץ' מרחיבה את קו מוצרי הימלאיה ומשיקה  צנצנות הימלאיה

·         ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה
·         המוצרים מוצעים בשני סוגים של צנצנות המכילות גבישים גסים וגבישים דקים
·         מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות
'מלח הארץ' יצרנית המלח הוותיקה בישראל, מרחיבה את סל המוצרים שלה ומשיקה את סדרת הימלאיה המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה. המוצר מוצע בשני סוגים של צנצנות 1 ק"ג בעלות מכסה ורוד המכילות גבישים גסים וגבישים דקים.  
השקת שתי צנצנות הימלאיה החדשות באה לאור הצלחתה הגדולה של 'מטחנת מלח הארץ –הימלאיה' והביקוש הרב לה היא זוכה, זאת במקביל למגמה הקולינרית העולמית בה מלח ההימלאיה הוורוד נחשב למלח מוערך וייחודי.
קיבלתי את המלח להתנסות ראשונית, אנחנו מאוד אוהבים מלח גס בבית.
החלטתי הפעם להשתמש בו כתבלין לציפס בטטה אפוי בתנור שאני מוסיפה לסלטים שאני מכינה.
אז מה שצריך זה לקחת תבנית אפייה לשטח נייר פרגמנט למרוך מעט שמן זית לפזר מן המלח בתחתית התבנית.
לאחר מכן עם קולפן של גולאיני קילפתי לרצועות דקיקות בטטה שלמה ארוכה. אפייה כ20 דקות על 200 מעלות.
התוצאות:



ובסלט שלי מבצבצת הבטטה הקריספית :)


ייחודו של מלח הימלאיה הוא בכך שנחצב ומופק בשיטות טבעיות ומסורתיות ממרגלות הרי ההימלאיה. את גבישי מלח ההימלאיה ניתן לזהות בקלות בשל צבע הוורדרד–אפרסק המוענק להם בשל נוכחות תחמוצות הברזל שיש בהם. מלח ההימלאיה ניכרה מבטן האדמה מסלעי מלח שנוצרו בעידנים עתיקים, והם מכילים עושר מינרלים שעיקרם: סידן, אשלגן, מגנזיום, גופרות ועוד כ-80 אלמנטים המצויים בכמויות זעירות במלח אשר חיוניים לפעילותו התקינה של הגוף.

הימלאיה של "מלח הארץ", המופק מסלעי מלח מהרי ההימלאיה, מאופיין בטעם מעודן יותר ממלחים אחרים. גבישיו הגסים מיועדים לשימוש בזריה או בצליה ולקבלת מרקם פריך וגבישיו הדקים (לאחר טחינה) מיועדים לשימוש בבישול. גבישי הימלאיה הוורודים מתאימים לתיבול, בישול, צליה, וזריה בכל סוגי המזון. בנוסף לכל התועלות שלהם, מדובר בגבישים יפהפיים התורמים לקישוט ועיטור מנות שונות.
ב'מלח הארץ' מקפידים לציין כי בדומה  לכל מקור נתרן אחר , כך גם בשימוש בגבישי הימלאיה, יש להקפיד על צריכה נבונה ומאוזנת.

הימלאיה ורוד (גס ודק) של 'מלח הארץ' מוצע בצנצנות של 1 ק"ג, במחיר מומלץ של 19.90 ₪ ובכשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ של העדה החרדית ירושלים. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.


"מלח הארץ" הינה היצרנית המובילה  של מלח איכותי למזון בישראל מאז 1922.
"מלח הארץ" הנה חברה שורשית ומתחדשת, המצמיחה תעשיה מועילה לאדם, לקהילה ולסביבה. "מלח  הארץ" מובילה את מהלך מיתוג עולם המלח בישראל ומציעה מגוון רחב של מלח ים משובח בטעמים, במרקמים ולשימושים שונים.    





עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!