יום שבת, 13 במרץ 2021

מוצרי נפטון במיוחד לחג הפסח! כבר כאן ועל המדף- להשיג ברשתות השיווק הנבחרות


מוצרי נפטון במיוחד לחג הפסח! כבר כאן ועל המדף- 
להשיג ברשתות השיווק הנבחרות


 האביב בפתח, פסח כבר כאן ויש תקווה שמתחילה הדרך לצאת מעבדות לחירות, תרתי משמע. לכבוד כל הטוב הזה חברת "נפטון" מפנקת בקופסה עם ארבעה להיטים: ממרח אריסה מתוקה, תערובת פלפל לימון, תערובת טוסקנה ותבלין שווארמה. כל אחד מהם מתאים לתיבול מגוון מנות בשריות, צמחוניות או חלביות.

¨ הממרח והתבלינים ללא חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל

¨ חברת "נפטון" (1990) מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים

¨ כשר לפסח בהשגחת בד"צ בית יוסף

¨ להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.


אני טורחת ומכינה הרבה מטעמים במטבח, תמיד אוהבת לבשל בריא, ולהוסיף תבלון לאוכל שאני מכינה, הפעם כוכב המנה היה תבלין השוארמה, לקחתי נתחים של חזה עוף והוספתי מעט שמן ושום כתוש וכ40 גרם למחבת, נתתי לתבלין להפתח עם השמן, הוספתי את החזה עוף.

יצא מושלם, אני אישית הוספתי לסלט ירוק, חתיכות מהחזה עוף.

התבלין מוסיף טעם, תבלון משגע והחזה עוף רך וטעים.
עולמה של רויטל
עוד הכנתי סלט חצילים ניתן להגיש חם או קר,

בסלט קוביות חציל קלויות בתנור, לאחר מכן מוסיפים 2 כפות שמן, 2 פלפלים אדומים קצוצים, שום כתוש, רבע כפית מלח, רבע כפית סוכר, עלי כוסברה קצוצים ו3 כפות גדושות של אריסה של נפטון 
יוצא מעולה וטעים, מתאים לתוספת לצד בשר, בתוך כריך ובכל מנה שתבחרו!

עולמה של רויטל



מה מכילים התבלינים?

ü תערובת "טוסקנה": תערובת תבלינים מיוחדת להכנת סוגים מגוונים של מנות ובהם עוף, בשר, דגים, פסטה, תפוחי אדמה, אורז, קינואה ועוד. התערובת כוללת, בין השאר, שמן, שום גבישי, פפריקה מתוקה, רוזמרין, מלח ים ועוד.

ü "תערובת לתיבול פלפל לימון": אופיינית לדרום אפריקה. התערובת מכילה פלפל שחור גרוס ולימון מיובש. מתאימה למאכלים קרים או חמים, בשריים, צמחוניים או חלביים.

ü "ממרח אריסה מתוקה": מתאימה למאכלי בשר או חלב, מאכלים צמחוניים ולכריכים. מכילה, בין השאר, שמן קנולה, פלפל אדום יבש, תבלינים, סוכר, מלח ומלח לימון.

ü "תבלין שווארמה": מתאים לעוף, פרגיות, חזה עוף, בשר כבש, הודו, בקר וגם לתפוחי אדמה ואורז. מכיל, בין השאר,

 כמון, כוסברה, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, זנגוויל, כורכום, שום, קינמון, הל ומלח.

 

"נפטון" מציעה מתכונים טעימים לליל הסדר ולחול המועד:

כרעיים עסיסיים של עוף עם ממרח אריסה מתוקה ובצל ירוק


מצרכים:

6 כרעיים (אפשר מפורקות לירכיים ושוקיים)

1 - 2 צנצנות ממרח "אריסה מתוקה" של "נפטון"

חופן בצל ירוק, פרוס דק

פלפל שושקה או פלפל חריף, פרוס דק

אופן ההכנה:

¨       לעסות את העוף ב-8 - 9 כפות של ממרח אריסה מתוקה ולהשרות כחצי שעה

¨       לחמם תנור מראש ל-180- 200 מעלות

¨       להעביר את העוף – עם המשרה – לתבנית תנור מתאימה. לערבב 2 כפות שמן זית עם 3 כפות מים, ולצקת מעט בכל אחת מפינות התבנית

¨       לצלות את העוף כ- 35 דקות, ולהפוך. אם הרוטב התייבש, להוסיף עוד שמן זית מהול במים, בפינות התבנית

¨       לצלות עוד כ-15 - 20 דקות, עד שהעוף שחום ורך (סה"כ צלייה 50- 60 דקות, תלוי בגודל הכרעיים ובעוצמת התנור)

להגשה: לפזר מעל העוף בצל ירוק ופלפל, פרוסים

 

סלמון נימוח בתנור, בתיבול "תערובת לתיבול פלפל לימון"

 

 

לאוהבי טעם החמוץ-חריף: "תערובת לתיבול פלפל לימון" אופיינית לדרום אפריקה, והיא מתאימה להכל - בשרים, עופות, דגים, תוספות וסלטים.

 

מצרכים:

8 נתחים של פילה סלמון

2 כפיות "פלפל-לימון" של "נפטון"

1/2 כפית שום גבישי של "נפטון"

1/2 כפית מלח

3 – 4 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:

¨       להשרות את נתחי הדג בשמן זית, פלפל לימון, שום ומלח כחצי שעה

¨       לחמם תנור מראש ל-200 מעלות

¨       להעביר את הסלמון לתבנית תנור מתאימה, מרופדת בנייר אפייה כשהעור כלפי מטה

¨       לצלות את הסלמון 12 – 18 דקות (תלוי בעובי הפילטים ובעוצמת התנור) ולבדוק אם הדג מוכן. להימנע מצליית יתר וייבוש בשר הדג

** אם רוצים להפוך את המנה לחלבית: להוסיף קוביית חמאה על כל פילה מייד עם הוצאתו מהתנור

עולמה של רויטל

 


עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!