יום חמישי, 3 בדצמבר 2020

מי לא אוהב שניצל? שיקום! חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם ב-6 טעמים שונים

מי לא אוהב שניצל? שיקום! חברת "נפטון" מציגה את האריזות החדשות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם ב-6 טעמים שונים

הטעמים: איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו, שומשום ומוזהבים. בואו להתפנק עםמתכונים למקלות שניצל, ופטריות מצופות



מי לא אוהב שניצל? שיקום! חברת "נפטון" (1990) המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת "ציפוי לשניצל" - פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים

פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים.

וואו איזה סידרה מעולה של תערובות תיבול לפירורי לחם, מוצר כל כך מבוקש במטבח הישראלי, הפעם החלטתי שאני מצפה בקראסט תבלינים ים תיכוני, פיסות פילה דג בקלה, ואמרתי לעצמי שאני מנסה את הציפוי  באפייה בתנור, רציתי גם לשמור על ערך קלורי נמוך יותר למנה שהכנתי וגם כי בקרוב מאוד הולכים לטגן כל כך הרבה.

העדפתי לאפות בתנור את פיסות הדג בקלה.

אז לצורך הדבק במנה תיקחו 3 ביצים תשקשקו אותם, עם שום כתוש, תבלינים שאתה אוהבים, זרזיף לימון, תניחו את הדג בתוך המשרה.

לאחר מכן תיקחו תבנית ותטבלו את הדג בפירורי הלחם ים תיכוני של נפטון, תסדרו היטב בתבנית אפייה.

אפייה של 180 מעלות כ 25 דקות, ויש לכם דג ים תיכוני מעולה וטעים להפליא.

עולמה של רויטל

חייבת לציין לטובה את האריזות החדשות שמאוד ידידותיות לשימוש חוזר, יש להם סוגר ששומר על הטריות! רעיון נפלא, מומלץ בחום עולמה של רויטל

בואו להתפנק עם מתכון למקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום, ופטריות בציפוי ים תיכוני.

טעמי סדרת "ציפוי לשניצל":

¨     וינאיפירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד),  תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול

¨     ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום

¨     איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק

¨     קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב

¨     פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך

¨     מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול

כשרות פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע. 

מחיר: 7.90 – 10.90 ש"ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של  260 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

"נפטון" מציעה שני מתכונים נהדרים וטעימים עם ציפוי שניצל: מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום, ופטריות בציפוי ים תיכוני

 מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום


מצרכים:

8 שניצלים עבים

1/2 כוס קמח

2 ביצים טרופות

3/4 – 1 כוס "ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום" של נפטון

שמן לטיגון

אופן ההכנה:

¨     לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם

¨     לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה

¨     לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס"מ

¨     להגיש עם רטבים שאוהבים

פטריות בציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני


מצרכים:
2 – 3 סלסלות של שמפיניון – טריות, קטנות ומוצקות (כ-30 יחידות), שנוגבו בנייר סופג/מטבח (לא לשטוף במים)

לבלילה

1 כוס מים או סודה

3/4 כוס קמח

1/2 כוס קורנפלור

שמן לטיגון

לציפוי:

2 כוסות ציפוי שניצל בסגנון ים תיכוני של "נפטון"

אופן ההכנה:

¨     לשפוך את המים/סודה לקערה, ולהוסיף את הקמח והקורנפלור, לערבב במטרפה עד שאין גושים. הבלילה יוצאת סמיכה

¨     לשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם

¨     לטבול כל פטרייה בבלילה, ואז בפירורי הלחם (לוודא שהבלילה והציפוי הן מכל צדי הפטרייה)

¨     לחמם שמן במחבת רחבה (בגובה של כ-5 ס"מ) ולטגן את הפטריות עד שהן מזהיבות-משחימות, בכמה סבבים. להניח את הפטריות בתום כל סבב בכלי מתאים ושטוח, עם נייר סופג

** לזכור שהפטריות מאוד חמות לאחר הטיגון, ומומלץ להמתין כמה דקות לפני הגשתן

***

"נפטון" מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

  

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!