מאסטר שף מטבעות שוקולד חלב/ מריר/ לבן.
כל חובב אפייה יודע כי הצלחת העוגה או הקינוח תלויה בעיקר באיכות חומרי הגלם בהם הוא משתמש. כל שכן כאשר מדובר בשוקולד, אין מקום לפשרות. איכות השוקולד בו נשתמש תשפיע על הטעם של העוגה או הקינוח, ויש הבדל משמעותי בטעם אם השתמשנו בשוקולד פשוט או בשוקולד מעולה עם אחוזי קקאו גבוהים.
מאסטר שף מביא את חו"ג של הקונדיטוריה לכל בית, מטבעות השוקולד של "מאסטר שף", משדרגים את חווית האפייה ומעניקים פתרון איכותי ועשיר לאופה הביתי. הם נוחים לשימוש, נמסים במהירות במרקם אחיד וחלק (לא נשארים גושים), מעולים לציפויים, לעיצובים בשוקולד ולהכנת גאנשים ופרלינים.
מהיום ניתן לרכוש שוקולד איכותי לאפייה בסופר, ללא צורך בהשלמת קניה בחנויות מתמחות.
שמחתי שקיבלתי להתנסות ממטבעות מאסטר שף.
הם נמסו לי מהר מאוד בבן מארי, הטעמים מדהימים נו שוקולד איך יכול להיות לא טעים?
הכנתי שתי מתכונים בשתיהם השתמשתי בכל הטעמים, שוקולד חלב, מריר ולבן.
במתכון הראשון מילאתי גליליות עם שוקולד ופודינג וניל ושוקולד לבן,
גם לשוקולד החלב היה חלק מרכזי כי הילדים שלי ביקשו רק אותו.
גם לשוקולד החלב היה חלק מרכזי כי הילדים שלי ביקשו רק אותו.
אז מילאתי חצי גליליות בשוקולד לבן וחצי בשוקולד חלב.
כמובן שהקפאתי את הגליליות, תכינו כמות גדולה כי הם מתחסלות :)
המתכון הנוסף שהכנסתי בוצע במולטיקייק, הייתה לנו חגיגת יום הולדת.
דונאטס בציפוים מטריפים!
שכמובן שאת הציפוי- הכנתי עם המטבעות של מאסטר שף.
מרכיבים
2 ביצים
2 כוסות קמח
1 כוס סוכר
1 אבקת אפייה
100 גרם חמאה
כוס מיץ תפוזים
2 כפות אינסטנט וניל
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מחממים מולטי קייק, אני הכנסתי כל נגלה לאפייה של 8 דקות.
בקערה מערבבים ביצים וסוכר, ותוך כדי עירבול מוסיפים את שארית המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה.
מצפים כל דונטס במטבעות שוקולד שהומס מראש עם כפית שמן במיקרו.
אני פיזרתי המון הפתעות מתוקות עוד על הציפוי.
יצא מגש מקסים וצבעוני של 15 יחידות ליום הולדת שמח.