יום רביעי, 29 באוקטובר 2014

בית ספר לבישול שנה ב' במתחם שרונים הילדים לומדים לבשל וההכנסות תרומה לעמותת "כנפיים של קרמבו"








בית ספר לבישול שנה ב' במתחם שרונים

הילדים לומדים לבשל וההכנסות תרומה לעמותת

"כנפיים של קרמבו"



לאור הצלחת "בית הספר לבישול" בשנה שעברה, במתחם שרונים החליטו לקיים זו השנה השנייה את פעילות בית הספר. לראשונה בית הספר לבישול מציע מסלול לימודים שנתי בהתאם לחלוקת גיל וקושי : צעירים גילאי 4-6, ביניים גילאי 7-10 ובוגרים גילאי 11-13 . בית ספר לבישול שנה ב' מעניק ידע וכלים ביסודות הבישול המקצועי ומעמיק את הקשר בין אוהבי המטבח להקניית ידע אמיתי בבישול, מלמידת יסודות הבישול, צורות עבודה וטכניקות חיתוך, בישול מולקולרי, אפייה, טעמים, ריחות ועד ליצירת הקשר בין החומרים לבין החוויה האישית בליווי צמוד של השף ערן ירוחם "הסטודיו ללימודי הבישול" בהרצלייה.

בבית ספר לבישול שנה ב', הילדים יתרגלו את יכולותיהם בעולם הבישול והמטבח באמצעות למידה והתנסות במשך חצי שנה. הפעילות תחל בשבוע הראשון של חודש נובמבר בימים שלישי ורביעי בתאריכים 4-5.11.14 ובכל יום יתקיימו 2 שיעורים של 45- 60 דק' .

שנת הלימוד ב"בית הספר לבישול שנה ב' " מחולקת ל- 4 קורסים:

1. קורס יסודות סה"כ 6 מפגשים, במהלך חודשי נובמבר- דצמבר.

2. קורס "תוספות" - סלטים ופסטות, סה"כ 8 מפגשים במהלך דצמבר-ינואר.

3. קורס עוף, בקר ודגים סה"כ 8 מפגשים במהלך פברואר-מאי.

4. קורס קונדיטוריה 6 מפגשים מאי-יוני.

בכל שבוע ילמדו את אותו שיעור בהתאם לדרגת הקושי ובהתאם למסלולי הגיל:

יום שלישי בשעה 17:00 גילאי 4-6 ובשעה 18:00 גילאי 7-10.

יום רביעי בשעה 17:00 גילאי 4-6 ובשעה 18:00 גילאי 11-13.

עלות הקורס עבור טווח הגילאים: צעירים וביניים - 70 שקלים, בוגרים- 80 שקלים. הכספים של הנרשמים יועברו כתרומה ל"עמותת כנפיים של קרמבו", מתחם שרונים מגויסים לטובת ילדי "כנפיים של קרמבו" ומלווה אותם בפעילויות שונות .



מועד הפעילות: החל מ-.4.11.14 ימים ג'-ד' במתחם קניון שרונים, הוד השרון.