נא להכין כוס מים בצד:
חדש מסלטי צבר והשף אבי לוי: חומוס עם חריף
מתכון מסורתי וסודי של השף אבי לוי
סלטי צבר ממשיכה לחדש
ולגוון בגזרת החומוס עם סלט חדש -
חומוס עם חריף. המתכון הסודי והחריף
פותח על ידי השף אבי לוי וצבר.
טוב אז החומוס היה ממש חריף.
ניסנו אותו במריחה על פרוסת לחם ובצד ישבו להם
3 כוסות מים להגיד לכם שזה מספיק אז לא.
מתאים מאוד בשילוב עם חביתה ומלפפון ירוק בתוך
פיתה שמאזן את החריפות.
לילדים מתחת לגיל 12 לא הייתי נותנת להתנסות במוצר.
חריף חריף חריף.
לאוהבי החריף מתאים בול!
בתאבון
השף אבי לוי הצטרף לפני כחצי שנה לסלטי צבר בתור
יועץ קולינרי ופרזנטור והביא עימו את עולם הטעמים הייחודי לו – שילוב בין טעמים
מסורתיים לישראלים. זה היה רק עניין של זמן עד שלוי יטביע את חותמו בפיתוח חומוס
עם חריף, במתכון הסודי שלו המורכב משילוב ייחודי בין סוגי פלפלים חריפים שונים,
שום ועשבי תיבול.
לוי, שנכנס ללב
ולבלוטות הטעם של הקהל הישראלי עם זכייתו בתכנית מאסטר שף, מחזיק בשתי מסעדות
מצליחות בירושלים (המוציא, בית הכוון) וידוע בחיבתו לטעמים חריפים.
לא רק לוי, גם הישראלים אוהבים חריף: על פי נתוני סטורנקסט, היקף
המכירות של שוק סלטי החומוס עם חריף הכפיל את עצמו בשנתיים האחרונות, וחומוס עם
חריף הוא כיום הטעם המוביל בישראל בתחום החומוס תוספות. "חומוס עם חריף"
הוא סלט החומוס החריף השני של סלטי צבר. הוא מצטרף ל"חומוס מעורבב עם
חריף". ולמקרה שתהיתם, החומוס החדש חריף יותר מחברו למדף.