יום שישי, 20 במרץ 2015

"טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה" הוא זוכה מוצר השנה לשנת 2014 בקטגוריית הטונה. מדובר בטונה בהירה בשמן זית איכותי המעניק לטונה מרקם מעודן, ניחוח עשיר וטעם עמוק, המשתלב בתזונה הים תיכונית.

כעת שמתחילים לבחור את מוצרי מוצר השנה 2015.

אני דווקא רוצה לספר לכם על מוצר שמככב אצלנו במטבח!

טונה סטארקיסט זוכת מוצר השנה לשנת 2014!!!


נתחי טונה בשמן זית טבעי כתית מעולה

תכולה: 110 גר'

ב-100 גר' מוצר מסונן:
קלוריות: 222
שומן: 14 גר'
נתרן: 350 מ"ג
חלבון: 24 גר'

כשרות: בישול ישראל
 
ללא חומר משמר


חומרים טבעיים בלבד.

הטעם נהדר וניתן להשתמש בטונה בתבשילים, סלטים, ומאפיים רבים.

נקודה חשובה נוספת בטונה יש הרבה חלבון! 

חלבון בריא לגוף.

וחשוב לצרוך כמות נכבדת ממנו במהלך היום.

אנחנו בארוחות אוהבים לשלב את הטונה בסלט, בכריך, בפסטה הפעם הוחלט פה אחד לשלב אותה בפיצה!

המתכון עומד לרשותכם:

טעם שלא ישכח! וההכנה קלה והתוצאה טעימה להפליא! 

אז שהיה לכולכם בתאבון:) עולמה של רויטל 

פיצה איטלקית בתוספת טונה, ארטישוק וזיתים שחורים.



חומרים:
לבצק: 
5 כוסות קמח 
6 כפות שמן זית 
2 כוסות מים 
2 כפות מלח 
2 כפות סוכר/או 2 כפות דבש 
חבילה שמרית 

מעל הפיצה- 
250 גר' גבינת מסקרפונה 
250 גר' גבינת ריקוטה 
150 גר' גבינת מוצרלה עיגולים 
1 ארטישוק חתוך לרבעים 
חצי בצל סגול פרוס דק 
7-9 יח' זיתי קלמטה 
טונה בשמן זית מבית סטארקיסט

אורגנו טרי
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים היבשים ביחד. 

מוסיפים את השמן תוך כדי ערבוב וממשיכים לערבב עד להיווצרות מרקם הומוגני. לאחר מכן ממשיכים לערבב ומוסיפים את המים עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק. 

מניחים את הבצק בקערה ומכסים עם מגבת לחה למשך חצי שעה עד שעה עד שהבצק מכפיל את גודלו. 

לאחר שהבצק תפח יוצרים ממנו כדורים מעט יותר גדולים מכדור טניס, ומניחים אותם בתבנית. את התבנית מכסים במטלית לחה ומניחים שוב להתפחה של כשעה עד להכפלת גודל הכדורים. 

לאחר ההתפחה, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הכדורים באופן אחיד לצורה של עיגול גדול. במהלך הרידוד יש לסובב את הבצק ולהפוך אותו על מנת לקבל בצק אחיד ונטול אויר. 

יוצרים מהבצק עיגול גדול (ניתן לקנות בחנויות של מוצרי מטבח מקצועי רשת של פיצה עגולה ולהניח את הבצק על הרשת ולחתוך את הקצוות בהתאם). 

הכנת הפיצה עצמה: 

מערבבים את המסקרפונה והריקוטה יחד, מוסיפים מלח ופלפל ומורחים שכבה דקה על הפיצה. 

מפזרים גבינה מוצרלה מגורדת, את הבצל, הארטישוק, האורגנו והזיתים ומכניסים לתנור בטמפרטורת מקסימום ואופים למשך 15-20 דק' עד שהגבינה מבעבעת והבצק קריספי אך לא שרוף.
חובת גילוי נאות המתכון של הפיצה הנהדרת הזאת הוא פרי כתיבתה של השפית מאיה לביא ממסעדת 'גוסטו'


"טונה סטארקיסט בשמן זית כתית מעולה" הוא זוכה מוצר השנה לשנת 2014 בקטגוריית הטונה.
מדובר בטונה בהירה בשמן זית איכותי המעניק לטונה מרקם מעודן, ניחוח עשיר וטעם עמוק, המשתלב בתזונה הים תיכונית.









אודות סטארקיסט

סטארקיסט, מותג הטונה הבינ"ל והמוביל בישראל, הוא שם עולמי מחייב. כחברה מובילה אנו מקפידים לא רק על בריאות מוצרינו וטעמם, אלא גם נוקטיםהקפדה יתרה בנושאי בטיחות ואיכות מוצרינו. כך אנו מעניקים לצרכנים איכות - ישר מן הים.
חברת סטארקיסט פודור הוקמה בשנת 1999.

החברה הינה בעלת הזיכיון הבלעדי בארץ ולצמיתות לכל מוצרי סטארקיסט מטעם חברת "היינץ" ארה"ב.
בשנת 2000 רכשה סטארקיסט-פודור את נכסי חברת שימורי הדגים הוותיקה "יונה", כולל המפעל בטירת הכרמל, וכן את נכסי חברת "נון", והחלה לייצר את רוב המוצרים בארץ.