יום שבת, 21 בפברואר 2015

חדש מתנובה!!! גבינת שמנת נפוליאון עם פלפלים ופפריקה ורק 16% שומן! בפוסט מסתתר לו מתכון משובח למאפינס גבינות בטעם מעושן עם מטבל שלא תשכחו הרבה זמן!





 




 חדש מתנובה!!!


גבינת שמנת נפוליאון עם פלפלים ופפריקה ורק 16% שומן!
גבינת השמנת מציעה את אותו הטעם האהוב והמוכר של נפוליאון עם פחות אחוזי שומן ובתוספת מעשירה ומעושנת של פלפלים אדומים ופפריקה שמשדרגת כל ארוחה.
הגבינה מתאימה לבישול ואפייה או סתם עם מתחשק לכם להתפנק ולמרוח פתית עם הגבינה האיכותית וכוס קפה.

חשבתי לתומי מה להכין, ידעתי שזה הולך להיות אוכל מחמם ושאני חייבת להוסיף את הטעם המעושן של הפפריקה והפלפלים לתוך מאפה.

אז נפלה החלטה והכנתי מאפינס אישי מגבינת נפוליאון פלפלים ופפריקה ועוד גבינות טובות
ועוד צירפתי לזה מטבל של שמנת חמוצה משולבת עם 2 כפות גבינת שמנת חלקה ועירית קצוצה דק דק.

10 דקות ערבוב 35 דק' אפייה.
קיבלתם מאפינס חלומיים כ- 12 יחידות



החומרים: 
2 כוסות קמח רגיל 
1/2 כפית אבקת אפייה 
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה 

2 ביצים
1 כוס רוויון 
1/4 כוס שמן קנולה 
200 גרם גבינת קשקבל מגוררת 


גבינת נפוליאון 16% בטעם פלפלים ופפריקה.
עשבי תיבול קצוצים- אני השתמשתי במה שהיה לי בבית, מעט עירית וזעתר טרי.
כפית מלח ופלפל על פי הטעם.

ההכנה: 1. מחממים תנור ל-180 מעלות, ומשמנים תבנית שקעים עם ספריי שמן.
2. מערבבים בקערה את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הסודה לשתייה. 
3. בקערה נפרדת טורפים את הביצים, מוסיפים את הרוויון, השמן, והגבינות מפלפלים וממלחים 
ומערבבים. 
4. מערבבים יחד את תכולת שתי הקערות לתערובת אחידה, יוצקים לתבנית שקעים, ואופים כ-35 דקות, עד שהמאפינס

זהובים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש. 
ליד המאפינס

הגשתי מטבל של חצי גביע שמנת חמוצה 9% 3 כפות שמנת נפוליאון חלקה בטעם טבעי וקצצתי גבעולי עירית דק דק.

בתאבון! עולמה של רויטל