יום חמישי, 5 בנובמבר 2020

טעם חדש ומפתיע בסדרת ממרחי השומשום המתוקים של אחוה חברת "אחוה" משיקה מוצר חדש בסדרת ממרחי השומשום




טעם חדש ומפתיע בסדרת ממרחי השומשום המתוקים של אחוה 
חברת "אחוה" משיקה מוצר חדש 
בסדרת ממרחי השומשום

ממרח שומשום וקוקוס 

ממרח שומשום וקוקוס של "אחוה" מכיל קוקוס וטחינה גולמית, מהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים ומתאים לטבעונים • הממרח ללא שומן דקלים או סויה ונפלא למריחה על לחם ולאפייה 


חברת אחוה, היצרנית המובילה בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה ממרח חדש ומהפכני בסדרת ממרחי השומשום המתוקים מתוצרתה: ממרח שומשום וקוקוס. הממרח החדש מכיל 32% קוקוס ו-27% טחינה גולמית ומהווה מקור טוב לסיבים תזונתיים. הממרח ללא שומן דקלים או סויה, דל מאוד בנתרן, אינו מכיל צבעי מאכל ומתאים לטבעונים. ממרח שומשום וקוקוס טעים להפליא, בטעם עשיר ומרענן של קוקוס במתיקות מאוזנת, נפלא לשימוש למריחה על פרוסת לחם, בכריכים וכן לאפייה. 
עולמה של רויטל

הפעם החלטתי למרוח מעט מהממרח על בצק שמרים שהכנתי לפרח שמרים.
הטעם נפלא, וכל בני הבית אהבו את המאפה החמים והטעים.
השילוב של השומשום עם הקוקוס מומלץ בחום.
למתכון- אני נעזרתי במתכון מקורי של ניקי בי האלופה

13 שושנים

מרכיבים:

500 ג’ קמח רגיל
11 ג’ שמרים יבשים (כף)
או 25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית)
80 ג’ סוכר (4 כפות)
כפית מלאה מלח
120 ג’ חמאה
2 ביצים
150 מ”ל מים חמימים (חצי כוס + 2 כפות נוספות)


1. לשים את הקמח במיקסר להוסיף את השמרים, סוכר והמלח, את החמאה לשים במיקרו 30 שניות קצת לחתוך ולהוסיף למיקסר יחד עם הביצים והמים החמימים, לעבד את המצרכים לבצק חלק ורך ולהתפיח כשעה וחצי שעתיים, הבצק אמור להכפיל את הנפח.

2. לחלק את הבצק ל 13 חתיכות להתפיח 10 דקות, לקמח מעט את משטח העבודה, לרדד כל חתיכה לאליפסה באורך 20 ס”מ, לקחת כפית מהקינדר בואנו ולמרוח על הבצק, תשאירו דפנות במיוחד למטה לגלגל לגליל באורך 20 ס”מ.

3. בעזרת סכין חדה לחצות באמצע את הגליל, את הרצועות להניח אחת על השנייה בצורת פלוס וללפף את הרצועות אחת על השנייה, לגלגל לגלגל את הצ’ופצ’יק לדחוף למטה, בשלב זה לאחר פתיחת הבצק אני מורחת שיכבה לא עבה מידי של הממרח שומשום קוקוס של אחווה.

4. לשמן תבנית שקעים ובכל שקע להניח גלגל, להתפיח 15 דקות בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות. לטרוף ביצה וכפית דבש ולהבריש את השושנים.

5. להכניס לתנור ולאפות 25 דקות, השושנים מזהיבות, בינתיים שהשושנים בתנור לבשל בסיר חצי כוס מים, תמצית וניל ושליש כוס סוכר כ 5 דקות, כשהשושנים יוצאות מהתנור להבריש אותן עם הסירופ.

עולמה של רויטל
סדר ממרחי השומשום של אחוה כוללת ארבעה ממרחים, בהם ממרח שומשום עם שוקולד, ממרח שומשום עם סילאן, ממרח שומשום עם דבש וממרח שומשום עם שוקולד ללא תוספת סוכר, שזוכים להצלחה אדירה. הממרחים עשויים מטחינה מלאה, עשירים בסידן וברזל, ללא כולסטרול, דלים מאוד בנתרן, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל וללא שומן טרנס. כעת מצטרף לסדרה טעם חדש – ממרח שומשום וקוקוס. 

לדברי יובל מלאך, סמנכ"ל השיווק והמכירות של חברת "אחוה", "כחלק מהעלייה במודעות לאורח חיים בריאה ותזונה נכונה, הבנו כי הצרכן מבקש לצרוך ממרחים בריאים יותר, על פני ממרחים עתירי סוכר, המכילים שמן דקלים וסויה. לפני מספר שנים השקנו סדרת ממרחים מתוקים מבוססי טחינה גולמית, כשבכל פעם הצטרף טעם חדש לסדרה. טעם הקוקוס החדש הוא ייחודי, זוהי הפעם הראשונה שנעשה שימוש בקוקוס בצורה של ממרח עם טחינה גולמית והטעם המעולה שלו פשוט מנצח". 

כשר פרווה בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים. 


מחיר מומלץ לצרכן: 8 – 10 שקלים לאריזת 400 גרם. המתוקים:

 להשיג ברשתות השיווק המובחרות.עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!