יום שבת, 20 בפברואר 2016

"המעדניה" מציגה ממרחי ירקות ללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים ומקלות גריסיני נדירים!
















השבוע קיבלנו להתנסות מס' ממרחים מהמעדניה!

זה לא פעם ראשונה שאנחנו מתנסים במוצרים הנהדרים של המותג!

גם הפעם המוצרים שידרגו לנו את הארוחות.

תכירו חלק מהמוצרים הנהדרים שיש למעדניה להציע לכם על המדף...






ממרח זיתים שחורים וחציל 

ממרח עשיר בסגנון ים תיכוני כפרי של זיתים שחורים וחציל קלוי.

המלצה שלנו תמרחו בנדיבות על כריך עם טיפת גבינת שמנת, כפית או שתי כפיות מהממרח ומעל חביתה חמה.

כריך מושלם!

עוד מצאנו את הממרח מתאים בול לפסטה חמה איטלקית או לסלט פסטה קר.

ממרח ארטישוק עגבניות

ממרח בסגנון איטלקי, במרקם כפרי, מיוצר מארטישוק ומעגבניות, בתוספת מרכיבים ייחודים היוצרים טעמים מענגים.
מתאים מאוד על ברוסקטה עם גבינת מוצרלה ועלה של בזיליקום ופרוסת עגבניה:)





למה לשלב את ממרחי הירקות של המעדניה?

  • טעם מעודן וטעים להפליא.
  • ללא חומר משמר
  • ללא שומן טראנס
  • אין דרישה לשמירת המוצר במקרר, ניתן לשמור על השיש ואז לא ישאר לכם מהממרח אחרי יום:)
  • ממרח שניתן להשתמש בו לתיבול, מריחה או תוספת לסלט, פסטה, פשטידה ועוד...

גולת הפוסט הוא המותג הבא מבית המעדניה... מקלות גריסני נהדרים.

הגריסיני של המעדניה מיוצרים במחוז לומברדיה שבצפון איטליה, לפי מתכון מסורתי בן מאות שנים.

הגריסיני נחטפו אצלנו בבית על ידי הקטנצ'יק של הבית.

הוא לוקח חופן של כמה מקלות, מניח אותם בשקית ומנשנש אותם עד להגעתו לגן.

הגריסיני מושלמים לכל שעה של היום - כפתיח לארוחת צהריים, ארוחת ערב, או נישנוש בין הארוחות.

הגריסני מיוצרים באפייה בלבד ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל ורק עם שמן זית כתית איכותי.




מומלץ בחום, אני משלבת את מוצרי "המעדניה" בעולם הקולנרי שלי ונהנת מהטעם בכל רגע!

www.facebook.com/israeligourmet