- 1וחצי חבילת פתי בר
- 1/2 כוס חלב- לטבילה
- 2 סלסלאות של תות שדה
- 1 חב' גל'י תות אני השתמשתי מבית שופרסל
- 500 גרם גבינה לבנה
- 1 ריקוטה
- 1 שמנת מתוקה
- 1 גבינת שמנת 26%
- 1 אינסטנט פודינג וניל מובהק של מימונ'ס
- כוס אבקת סוכר
- מקל וניל אמיתי- רק את הגרגירים.
- 2 שקיות סוכר וניל
- מכינים בקערה אחת את מלית הגבינה.
- בקערה נוספת עם מזלג מועכים חבילת תותים עם 2 כפות סוכר ומעט מיץ לימון.
- מערבבים יחד את התערובות.
שכבות העוגה:
- טובלים שכבה של פתי בר בחלב מניחים בתבנית 37- מתאים גם ל26 עגולה או מרובעת.
- מורחים בין שיכבה לשיכבה את קרם גבינת התותים שהכנו מראש.
- ככה 3 שכבות לפחות העוגה צריכה לצאת גבוהה ומרשימה.
- שלב אחרון מניחים פתי בר טבול בחלב ומעל תותים שפרסנו מראש, מוזגים ג'לי תות שקיררנו מראש בהכנה מוקדמת על פי ההוראות בתוית.
בתאבון - עולמה של רויטל