יום חמישי, 16 באפריל 2015

קבלו את הכוכב במטבח שוקולד השחר העולה קרם מובחר למריחה קלאסי בבקבוק לחיץ....בפוסט מתחבא לו מתכון קליל למאפינס שוקולד שנחטפים!!!

יש לנו על המדף מיונז לחיץ, חרדל לחיץ, כל מיני רטבים 
לכריכים
 ולסלט לחיצים!!!!

מה היה חסר לנו עד היום....

קבלו את ממרח השוקולד שכולנו גדלנו אליו עכשיו על המדף בבקבוק לחיץ!

חוסך המון ניקיון, מריחה על הפרוסה וניקיון של השיש אחרי.

נוחות הילדים בכיף מכינים לעצמם את הכריך בלחיצה קטנה על השפורפרת.

בקבוק לחיץ לא תופס מקום במקרר.

פשוט חוויה עם שוקולד השחר בבקבוק לחיץ!

איך לא חשבו על זה קודם....

ממרח השחר האהוב והמוכר כבר על המדף בבקבוק לחיץ.

רוצים להתאהב רוצו להכין את המאפינס שוקולד שהכנתי עם ממרח שוקולד שחר העולה




מאפינס שוקולד פשוטים ומעולים
מצרכים2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
1.5 כוס סוכר
4 כפות קקאו
3 ביצים
1 כוס שמן
1 כוס מים רותחים
1 כפית קקאו
2 כפיות סוכר
1/2 כוס מים רותחים

אופן ההכנה

חומרים המספיקים ל- 24 מאפינס.
לחמם את התנור ל- 180 מעלות.
לערבב את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפיה, סוכר וקקאו) ביחד.
לטרוף את הביצים בקערה נפרדת ולהוסיף אותם לחומרים היבשים.
להוסיף שמן ולערבב ביחד את כל החומרים. להוסיף את המים הרותחים ולערבב עד שנוצרת בלילה אחידה. בתבנית של מאפינס שמים מנג’טים וממלאים אותם בבלילה עד לגובה 3/4 מהמנג’ט. אופים כ- 20 דקות.
# לערבב 3 כפיות שוקולד השחר העולה ו + 2 כפיות סוכר + 1/2 כוס מים רותחים
ולשפוך מעט על כל מאפינס.