שאלתי את חבריי בדף הפיסבוק שלי עולמה של רויטל
מה לעניות דעתם הוא הכריך הטוב ביותר כמובן שמשלב פסטרמה.
חשוב לציין כי כריך פסטרמה הינו דל בשומן (1% שומן בלבד) ועשיר בחלבון.
הפסטרמה מעודנת וטעימה להפליא, דקיקה ונעימה לאכילה.
משתלבת בכריכים לבית הספר, לאחר פעילות ספורטיבית, וגם כנשנוש בריא.
אז הכריך המושלם שלנו מורכב, מחצי פיתה בטוסטר 2 דקות קריספי וחם.
בשילוב של מריחה קלה של מטבוחה חריפה וכף חומוס בייתי.
בקבוק בירה קל וצונן ליד ומס' זיתים ביתים כבושים.
השוואה לכמות החלבון לעומת מרכיבים נוספים בכריכים שאנחנו צורכים.
השילוב בין הבאגט הצרפתי והפסטרמה, בליווי חרדל דיז'ון וירקות הופך את ההשקעה הקטנה בכריך לארוחה מלאה.
רכיבים (1 מנה)
1/2
1
3 כפות
6
50 גרם
1/4
25 גרם
קלוריות | חלבון (גרם) | שומן (%) | כולסטרול (מ"ג) | |
פסטרמה (כ-3 פרוסות) | 63 | 6.75 | 1%-3% (תלוי בסוג) | 15 |
חביתה מביצה אחת מטוגנת בכפית שמן | 110 | 6 | 15% | 250 |
גבינה צהובה 28% (פרוסה אחת) | 95 | 5.5 | 28% | 21 |
חומוס (בממוצע של ממרחים שונים) | 80 | 2 | 20%-32% | מעט מאוד |