יום שישי, 24 באפריל 2015

יום סבבה יום פסטרמה




שאלתי את חבריי בדף הפיסבוק שלי עולמה של רויטל

מה לעניות דעתם הוא הכריך הטוב ביותר כמובן שמשלב פסטרמה.

חשוב לציין כי כריך פסטרמה הינו דל בשומן (1% שומן בלבד) ועשיר בחלבון.

הפסטרמה מעודנת וטעימה להפליא, דקיקה ונעימה לאכילה.

משתלבת בכריכים לבית הספר, לאחר פעילות ספורטיבית, וגם כנשנוש בריא.

אז הכריך המושלם שלנו מורכב, מחצי פיתה בטוסטר 2 דקות קריספי וחם.

בשילוב של מריחה קלה של מטבוחה חריפה וכף חומוס בייתי.

בקבוק בירה קל וצונן ליד ומס' זיתים ביתים כבושים.









השוואה לכמות החלבון לעומת מרכיבים נוספים בכריכים שאנחנו צורכים.

כריך צרפתי עם פסטרמה חרדל דיז'ון
צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו. הכנה: רות אוליבר.
השילוב בין הבאגט הצרפתי והפסטרמה, בליווי חרדל דיז'ון וירקות הופך את ההשקעה הקטנה בכריך לארוחה מלאה.
  • בשרי

רכיבים (1 מנה)

1/2
1
3 כפות
6
50 גרם
1/4
25 גרם



קלוריותחלבון (גרם)שומן  (%)כולסטרול (מ"ג)
פסטרמה (כ-3 פרוסות)636.751%-3% (תלוי בסוג)15
חביתה מביצה אחת מטוגנת בכפית שמן110615%250
גבינה צהובה 28% (פרוסה אחת)955.528%21
חומוס (בממוצע של ממרחים שונים)80220%-32%מעט מאוד