יום ראשון, 15 בדצמבר 2019

לכבוד חנוכה, מציעה חברת "תבואות" להכין לביבות תפוחי אדמה וגזר וסופגניות יוגורט נהדרות, עם קמח כוסמין לבן אורגני



לכבוד חנוכה, מציעה חברת "תבואות" להכין לביבות תפוחי אדמה וגזר וסופגניות יוגורט נהדרות, עם קמח כוסמין לבן אורגני



לכבוד חג החנוכה, מציעה חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, להכין לביבות תפוחי אדמה וגזר וסופגניות יוגורט נהדרות, עם קמח כוסמין לבן אורגני.

הכוסמין הוא זן דגן קדום. קמח הכוסמין הלבן ניחן בכמות חלבון גבוהה משל קמח חיטה לבן, והוא עשיר יותר בוויטמינים ובמינרלים. הקמח מיוצר מגידול אורגני, ללא חומרי הדברה וכימיקלים מזיקים. 

כשר פרווה בהשגחת הרבנות ובהשגחת הבד"ץ בעלז.
מחיר: 12.90 ש"ח לאריזה של 500 גרם. להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ. 

מ
תכון להכנת לביבות תפוחי אדמה, גזר,
 בצל וקמח כוסמין אורגני לבן
מצרכים:
2 תפוחי אדמה בינוניים (מזן המיועד לטיגון), קלופים ומגוררים
2 גזר, שטופים ומגוררים
1 בצל גדול, מגורר
2 ביצים M, טרופות
1/2 כוס קמח כוסמין לבן אורגני של "תבואות"
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור או לבן
1/2 כפית שום גבישי
שמן לטיגון

הוראות הכנה:
·        לסחוט היטב את הירקות, ולערבב.
·        להוסיף ביצים ותיבול. להוסיף קמח כוסמין אורגני לבן.
·        ליצור כדורונים ולשטח ללביבות.
·        לחמם שמן בגובה של כ-4 ס"מ במחבת וכשהוא חם, להכניס לביבות.
·        להנמיך את האש ללהבה בינונית. כשהלביבה מזהיבה-משחימה מצד אחד – להפוך לצד השני.
·        להוציא ולהניח על צלחת מרופדת בנייר סופג. להגיש מייד.
גיוון: להוסיף לתערובת 1/2 כוס עשבי תיבול טריים וקצוצים.

סופגניות יוגורט עם קמח כוסמין אורגני לבן

מצרכים:

2+1/2 כוסות קמח כוסמין לבן אורגני של "תבואות"
1 שקית אבקת אפייה
2 ביצים
2 גביעי יוגורט יווני (400 מ"ל)
1/2 כוס סוכר
2 כפות ברנדי
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
שמן לטיגון

·        גיוון: אבקת קינמון, או גרידה מ-1/2 לימון
אני ללא ספק אכין את הסופגניות המהממות מחומר הגלם הנפלא, של תבואות.
אני שנים משתמשת בקמח המופלא, תערובת קסם להכנת מאפים.

הוראות הכנה:

·        מערבבים היטב את כל המצרכים, עד שנוצרת בלילה רכה וחלקה, ללא גושי קמח.

·        לחמם שמן בסיר עמוק. על השמן להיות חם – אך לא רותח.
·        בעזרת 2 כפות משומנות לקחת מהבלילה בכף אחת, ולדחוף לשמן בעזרת הכף השנייה. חשוב! להקפיד לבצע את הפעולה כשהכפות ממש ליד השמן החם. להנמיך את הלהבה לעוצמה בינונית ולטגן משני הצדדים, עד להזהבה.
·        להוציא לצלחת מרופדת בנייר סופג. להעביר לצלחת הגשה.
אפשר להגיש עם: אבקת סוכר; לגלגל בסוכר חום או לבן כשהסופגנייה חמה;  סירופ מייפל; ריבה.


עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!