יום שני, 16 בדצמבר 2019

'מיה תעשיות מזון' מחזקת את קטגוריית האפייה ומשיקה לרגל חג החנוכה

'מיה תעשיות מזון' מחזקת את קטגוריית האפייה
ומשיקה לרגל חג החנוכה
שמרים יבשים אינסטנט לאפייה
באריזת וואקום, לשמירה על טריות לאורך זמן


'מיה תעשיות מזון' מחזקת את קטגוריית האפייה ומשיקה לרגל חג החנוכה 'שמרים יבשים אינסטנט לאפייה', באריזת וואקום, לשמירה על טריות לאורך זמן.
אנחנו מאוד אוהבים לאפות סופגניות לחנוכה.
אנחנו עוד נשתמש בשמרים היבשים לאפייה של מיה בתקופת החג והטיגונים.
החלטנו לפני הכל לאפות פוקאצות ביתיות עם טופינג שאוהבים בבית.
טופינג אחד של פטריות, בצל מאודה, וגבינת ברינזה מלוחה בעדינות מעל.
טופינג שני היה של ירקות קלוים, פלפלים בשלל צבעים, חצילים וקישואים שאפיתי בתנור.
חייבת להודות, הופתעתי מאוד לטובה, השמרים גרמו לקמח לתפוח בקלות והנפח של התערובת הכפיל עצמו בלי מאמץ מיוחד. נוח וקל לעבוד עם השמרים היבשים לאפייה מבית מותג מיה.

עכשיו למתכון לפוקצה- מתכון באדיבות מתכונים ב10 דקות, מתכון שמשמש אותי שנים ארוכות, תמיד מצליח, ולא מורכב למדי!


עולמה של רויטל



מצרכים:

500 גרם קמח לחם או קמח לבן

כף ושליש שמרים יבשים של מותג מיה לאפייה

כפית סוכר

כוס ורבע מים חמימים (300 מ"ל)

3 כפות שמן זית (30 מ"ל)

כפית מלח

*לפיזור מעל: שמן זית ומלח גס

תוספות לפוקצ'ה (לפי הטעם)

אופן הכנה:

מערבבים בקערה את הקמח עם השמרים והסוכר. מוסיפים מים ומערבבים כ-2 דקות. מוסיפים שמן זית ולשים את הבצק במשך כ-4 דקות לפחות (מומלץ להשתמש במיקסר עם וו לישה). מפזרים את המלח באופן אחיד וממשיכים ללוש במשך כ-3 דקות עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה.

משמנים קלות קערה גדולה, מניחים את הבצק ומכסים במגבת. מניחים במקום חמים ומתפיחים כשעה.

מחלקים את הבצק ל-4 חלקים שווים ומרדדים כל חלק למלבן מעוגל (אליפסה) בגודל 30X9 ס"מ.
מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה, משמנים מעט את הנייר ומניחים את הבצקים. מכסים במגבת ומתפיחים במשך 15 דקות.

מחממים תנור ל-200 מעלות (בתנורים חזקים כדאי לחמם ל-190 מעלות).

יוצרים בבצק שקעים/גומות בעזרת האצבעות. מזליפים מעל כל פוקצ'ה כף וחצי שמן זית ומפזרים את הגבינה/ תוספות.

אופים בין 15-20 דקות עד להשחמה.

קטגוריית השמרים מגלגלת בישראל כ- 23 מיליון ₪ בשנה (עפ"י נתוני סטורנקסט). 'שמרים יבשים אינסטנט לאפיה' של 'מיה' מעניקים לבצק מרקם נוח לעיבוד. שמרים יבשים הינם בעלי זמן מדף ארוך יותר לעומת שמרים טריים ובנוסף הם פעילים יותר, סופגים מים במהירות ולכן אפשר להוסיף אותם ישירות לבצק, ללא צורך בהשרייה. השמרים של 'מיה' מגיעים באריזת וואקום לשמירה על טריות ובשני גדלים, באריזה של 125 גרם, או באריזה של 500 גרם.

עולמה של רויטל

לדברי טל שגיא סמנכ"ל מכירות 'מיה תעשיות מזון': "קטגוריית האפייה בישראל נמצאת בצמיחה בשנים האחרונות ואנו ב'מיה תעשיות מזון' שמחים להנגיש מוצר מעולה נוסף לצרכן הישראלי – שמרים יבשים אינסטנט לאפיה, המצטרף למגוון המוצרים שלנו בקטגוריה."

קטגוריית האפייה של 'מיה תעשיות מזון' כוללת מוצרים לאפייה מהנה, ביניהם: אבקת אפיה, סוכר וניל, פודינג אינסטנט, אבקת סוכר, שוקולד צ'יפס אמיתי, קמח תפוחי אדמה, סילאן טבעי ומוצרים רבים נוספים.
חברת 'מיה' , מחברות המזון הישראליות הצומחות ביותר, מייצרת, אורזת ומשווקת מגוון רחב של למעלה מ-400 מוצרים (כ-850 פריטים), בשלל קטגוריות: קטניות, אורז ודגנים, מוצרי עזר לאפייה, תבלינים, פיצוחים, פירות יבשים, חטיפים, סוכריות וממתקים ועוד. החברה משקיעה רבות ברכישת ציוד ומכשור מתקדם, במחקר ופיתוח של מוצרים חדשים בעלי ערך מוסף. מוצרי "מיה" הינם בעלי רמת הכשרות הגבוהה ביותר-  כשרות בדץ העדה החרדית ירושלים לימות השנה ומאושרים על ידי משרד הבריאות. כל המוצרים פרווה, מיוצרים בישראל ונארזים בסביבה חופשית מגלוטן.

מחירים לצרכן:
שמרים יבשים אינסטנט לאפייה 125 גרם: בין 3.90 ₪ ל- 5.90
שמרים יבשים אינסטנט לאפייה 500 גרם: בין 10.90 ₪ ל- 14.90 ₪


כשרות- בדץ עדה חרדית. פרווה, מיוצר ונארז בסביבה חופשית מגלוטן. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק (למעט שופרסל) : רמי לוי, יינות ביתן, מגה, חצי חינם, אושר עד, יש, ויקטורי ועוד.
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!