'הטחנות הגדולות של א"י' מציעה לחג החנוכה קמח חיטה לבן בהיר באריזה
מעוצבת וחגיגית, וקופסה מהודרת לאחסון
הקמח בעיצוב תואם
לכבוד חג החנוכה, תשווק 'הטחנות הגדולות של א"י'
מחיפה אריזה חגיגית לקמח חיטה לבן בהיר, בעיצוב רטרו מקסים. האריזה מתהדרת בברכת "חנוכה
שמח" ובמתכון מעולה לחג. כמו כן, תשווק הטחנה לחג קופסת פח מהודרת בעיצוב
תואם – לאחסון פרקטי ודקורטיבי של קמח לאורך השנה כולה.
השנה לא יכולתי להתאפק והחלטתי להכין עם ילדי מיני דונאטס במכשיר האפייה מולטייקיק.
הייתה לנו חגיגה קטנה , אז הכנו את הבצק בעזרתו של קמח חיטה הנהדר של הטחנות הגדולות.
המתכון של הילה יבנאלי, כותבת מתכונים מדהימה - את המתכון הכתוב תוכלו לקרוא בתחתית הפוסט!
המתכון פשוט וקל להכנה והילדים שלי נהנו לצפות יחד איתי את הדואנטס בממרחים שונים וקישוטים שונים שילדים וגדולים אוהבים.
יצא פשוט מעולה, הייתה לי אחלה הכנה להכנות לחג החנוכה שקרב.
הקמח נוח להפליא, העבודה איתו קלה וגמישה, אני ממליצה בחום.
אריזת הקמח לחג החנוכה היא חלק מסדרת החגים המיוחדת
שהשיקה החברה, הכוללת חמש אריזות של קמח בעיצוב מיוחד לחגי ישראל: ראש השנה,
חנוכה, פורים, שבועות ויום העצמאות. הסדרה זכתה בפרס הזהב לשיווק בתחרות האריזות
העולמית היוקרתית WorldStar Packaging
Award לשנת 2015.
מחיר אריזת קמח לבן
בהיר: 5-3 ₪ (לאריזה של 1 ק"ג). מחיר קופסת הפח משתנה בין החנויות השונות
והמבצעים: 18-15 ש"ח.
להשיג ברשתות, בחנויות
ובמשלוח ישיר לבית הלקוח.
רשימת חנויות: רשת חנויות הטבע בוסתן, ברכל, נתיב החסד, שמואל שפע ירושלים, שפע ברכת השם, לחם בורקין בנימינה,
לחמון, קפה נושה (פתח תקוה), הארץ הטובה, פתפותים ראש פינה, חוש הטעם, שהרבני (רמת
השרון), בשרות המשלוחים, בחנות המפעל בטחנה ובחנויות מובחרות נוספות.
אפשר גם להזמין במשלוח ישיר דרך האתר או בטלפון 04-8672137. מידע נוסף – בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות.
אפשר גם להזמין במשלוח ישיר דרך האתר או בטלפון 04-8672137. מידע נוסף – בדף הפייסבוק של הטחנות הגדולות.
הילה יבניאלי-בוכריס, מומחית האפייה של "הטחנות הגדולות של
א"י", מציעה מתכוני סופגניות נפלאים:
מיני דונאטס אפויים במגוון טעמים
אפייה: תבנית מיני דונאטס, 7-5 דקות, תנור מחומם ל-220
מעלות
חומרים לדונאטס
175 גרם (1/4+1 כוסות) קמח חיטה לבן בהיר מתוצרת
הטחנות הגדולות של א"י
1/4+ 1 כפיות אבקת אפייה
1/2 כפית מלח
100 גר' (1/2 כוס) סוכר של הטחנות הגדולות של א"י
1/2 כוס רִוְיוֹן / יוגורט
1 ביצה
23 גרם (1.5 כפות) חמאה מומסת
1/2 כפית מלח
100 גר' (1/2 כוס) סוכר של הטחנות הגדולות של א"י
1/2 כוס רִוְיוֹן / יוגורט
1 ביצה
23 גרם (1.5 כפות) חמאה מומסת
חומרים לציפוי:
120 גרם אבקת סוכר
2 כפות חלב
1-1.5 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/וניל
2 כפות חלב
1-1.5 כפיות תמצית קוקוס/שוקולד/לימון/מייפל/פירות יער/וניל
אופן ההכנה
דונאטס
מנפים את הקמח לקערה גדולה. מוסיפים את אבקת האפייה
והמלח. מערבבים בקערה נפרדת את הסוכר, הרִוְיוֹן, הביצה והחמאה. יוצקים את התערובת
הרטובה אל התערובת היבשה ומערבבים עד להטמעה. יוצקים את הבלילה לתבניות מיני
דונאטס (אפשר להשתמש בשק זילוף). יש למלא רק עד למחצית גובה התבנית.
אופים 7-5 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות.
מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת צינון.
מקררים 2 דקות בתבנית ומעבירים לרשת צינון.
ציפוי
מערבבים בקערה קטנה את אבקת הסוכר, החלב והתמצית עד
שאבקת הסוכר נמסה לחלוטין. טובלים מיד את הדונאטס בציפוי ומניחים על צלחת. מומלץ
לטבול את הדונאטס פעמיים לקבלת ציפוי סמיך יותר. מפזרים מעל הדונאטס סוכריות,
אגוזים או קוקוס – כל עוד הציפוי רטוב.
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!