יום שישי, 3 בנובמבר 2017

גן האירועים "גאיה" חוגג 8 חורפים במקום יושק תפריט חדש בניצוחו של השף דוד גדג' ויכלול מגוון מנות עשירות עם השפעות קולינריות מהארץ ומהעולם


גן האירועים "גאיה" חוגג 8 חורפים
במקום יושק תפריט חדש בניצוחו של השף דוד גדג'
ויכלול מגוון מנות עשירות עם השפעות קולינריות מהארץ ומהעולם  

גן האירועים "גאיה" יחגוג החודש 8 חורפים. במקום, יושק תפריט חדש בניצוחו של השף דוד גדג' ויכלול מגוון מנות עשירות ואנינות עם השפעות קולינריות מהארץ ומהעולם.

התפריט החדש מכיל מנות פרי פיתוחו של השף גדג' אשר את ההשראה שואב מהעולם כמו  ומאהבתו לאוכל טוב . הקו המנחה בהרכבת התפריט לגאיה הוא המחשבה על מגוון רחב של טעמים ייחודיים והתאמתם לחיך הישראלי . גדג' שף מזה 17 שנים בתחום ומכהן כשף הראשי של גן האירועים מיום הפתיחה, מקפיד על חומרי גלם איכותיים, טריים וברמת תקן גבוה.
לשף טכניקות בישול חדשניות, עם הקפדה על עיצוב הצלחות המוגשות לאורחים.

על-פי דברי השף:  "כל אחד שהולך למסעדה יכול לבחור את סגנונה, את מיקומה ואת המנה שיעדיף מתוך התפריט, באירועים זה שונה, חשוב להתאים את המנות הנבחרות לקהל גדול ולאפשר לכולם ליהנות מארוחה טעימה, זו המומחיות שלי וזה הקו שמנחה אותי לכל אורך הדרך ."

הוזמנתי לערב חגיגות 8 שנים לגאיה.
המנות פתיחה הפתיעו בטעמם, האולם יפייפיה, החופה וקבלת הפנים מוארת ואלגנטית, המנות הראשונות בבופה היו טעימות להפליא, מקום נפלא לחגוג בו את האירוע הבא שלכם.













בין המנות החדשות :

תבשיל קציצות לוקוס ברוטב חריימה חורפי

פטריות פורטובלו - במילוי צלעות עגל קצוצות בקראסט בוטנים על מצע ריזוטו שמנת פטריות

smoke salmon - טאפס סלמון מעושן על מצע סלט גווקאמולי בעיטור קוויאר שחור

ביף וולינגטון – מאפה בשר עגל חלב בציר בקר ויין אדום .

סשימי סלמון - המוגש על סלט שורשים אסייתי ונגיעות רוטב על בסיס ואסאבי

 סיגר סלמון ״ספינג״- מאפה במילוי סלמון ותרד על קרם לימון כבוש וארטישוק

איסטנבול הקטנה- שווארמה פרגית קצוץ על הסכין מוגשת על פיתה קראנץ׳ בתוספת טחינה וסומק

קנלוני עגל - בציר ירקות מוגש על רוטב שמנת ערמונים ובטטה

מנה טבעונית – המבורגר פורטובלו במילוי ירקות מוקפצים


גן האירועים "גאיה" בבעלות אנשי העסקים שחר כחלון, אבי תם ודורון עטיה ושוכן בלב שמורת טבע נדירה ופורחת. מיקומו, בלב גבעות הכורכר הפסטורליות של בית עובד, ומעניק למבקרים בו תחושה כאילו הם נמצאים בטוסקנה או באחד מאיי יוון האקזוטיים. העיצוב הכפרי והביתי עם נגיעות מודרניות מהווה תפאורה מושלמת לכל סוג אירוע ומטבח שף משובח המאופיין בטעמים מובהקים ומוקפדים, הופך את המאורע לחגיגה מושלמת הפועלת על כל החושים.  גאיה משתרע על שטח נרחב המאפשר באמצעות העיצוב המתאים לקיים אירועים מכל סוג והיקף. ניתן לארח  ברווחה ובנוחות בין 200 ל-1,200 מוזמנים במסגרת אירועים פרטיים ועד 2,000 איש במסגרת אירועי חברה וכנסים.  גאיה מצוידת ב"מתחם חכם". ניתן להתאים את החלל בהתאם לסוג האירוע וכמות  האורחים, וזאת בזכות האלמנטים המודולריים והניידים, שמאפשרים לשנות את אופי החלל בהתאם לצורכיכם הייחודיים של האורחים.  מרחב האירוח  מקורה וממוזג ולפיכך ניתן לקיים בו אירועים בכל עונות השנה.

כתובת : גן האירועים גאיה , רחוב האלופים 7 נס ציונה טלפון:  072-2132772
לקראת עונת חתונות החורף שחר כחלון מבעלי "גאיה" מעניק טיפים לבחירת אולם
לקראת עונת חתונות יש פרטים חשובים שזוגות צריכים לדעת להתעכב עליהם, לפני בחירת האולם. שחר כחלון מבעלי גן האירועים "גאיה" מעניק טיפים חשובים לכולנו לבחירת אולם לאירוע:
שחר כחלון: "חשובה שימת לב לכל הפרטים. החל מהפרטים הטכניים ועד לרמת השירות והתנאים שניתנים במקום. כל אלה יבטיחו אירוע עם מינימום תקלות אפשריות ומקסימום תמורה להשקעה שלכם באירוע החשוב בחייכם":
v      לאולמות רבים אין רישיון עסק, עובדה אשר יכולה לסכן את קיום האירוע כולו. לא אחת קרו מקרים אשר בדקה ה-90 אולם נסגר מהסיבה הזאת ולעיתים אף לא החזירו את הכסף למי ששריין ושילם מראש על תאריך מסוים.
v      גישה מלאה לנכים – נשמע כמו דבר טריוויאלי, אך ישנם מקומות שאינם מותאמים לאנשים בעלי מוגבלויות. חשוב לשים לב לדרכי גישה נוחות למקום וכמובן לשירותים מותאמים לנכים.
v      חשוב שתהיה חנייה סלולה וסדרנים בחנייה.
v      חשוב שתהיה אבטחה בכניסה למקום (לגן/אולם) במהלך כל האירוע.
v      סקיצת הושבה של האולם ושירות ממוחשב להושבת האורחים.
v      יש לוודא שקיים גנראטור חירום אשר מבטיח המשך תקין של האירוע במקרה של הפסקת חשמל.
v      צריך לוודא שתהיה באולם מערכת אל-פסק אשר מונעת הפסקה של המוסיקה במקרה של תקלה בחשמל.
v      עזרה ראשונה + ערכת החייאה – על פי חוק דפיברילטור שנחקק ב2014, חובה להציב מכשיר החייאה במקומות ציבוריים. מרבית אולמות האירועים טרם הצטיידו במכשיר היקר הנ"ל, אשר יכול להציל חיים.
v      לפני האירוע חשוב לקיים פגישת היכרות עם השף ומנהל האירועים למטרת טעימות ותיאום ציפיות ממהלך האירוע ולברר האם יש למקום תעודת כשרות מלאה (למי שהעניין חשוב לו).
v      צוות ניהול אירועים מקצועי ומיומן הכולל מנהלי אירוע, דיילות, ברמנים ומלצרים.
v      ערכת חופה- יין לקידוש וכוס לשבירה בחופה.
v      מיזוג אוויר בחלל האולם, בשירותים ובמחלקות המטבח.
v      חדר התארגנות הכולל: מקלחת, שירותים, ספות להתרגעות.

v      כספת לצ'קים.

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!