יום חמישי, 23 בנובמבר 2017

מְ נֻ קֶ דֶ ת סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי

מְ נֻ קֶ דֶ ת
סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית 
נעמן בעיצוב חורפי

אין כמו להגיש תבשילים חמים, בכלים שכייף לאכול מתוכם,
כשבחוץ גשום וקר.
נעמן מציעה סדרת קרמיקה "גרניט" חדשה ומנקדת הכוללת מבחר כלים ואביזרים לבישול שיחממו את ימי החורף: קסרול קרמיקה stoneware לבישול קדירה בתנור, ומגוון כלים להגשה אישית קערות (בולים) למרק. את הכלים שבסדרה העשויים מחומר עבה במיוחד ומאופיינים ביכולת לאגור חום לבישול אחיד ואיכותי ניתן להשיג ב 4 צבעים אופנתיים: צהוב, תכלת וורוד עתיק. במבצע של 50% הנחה בכל חנויות הרשת.
הכי אני אוהבת לשוטט בחנויות לכלי בית, אני אוהבת מאוד אוהבת את המגוון שנעמן מציעה ללקוחותיה, אני תמיד מוצאת מבצעים שמתאמים לי אישית, אני עוד אוהבת את האיכות והצבעוניות של כלי הבית, לאחרונה התרשמתי מאוד מסדרת כלי הקרמיקה מבית נעמן לבישול קדירה בתנור, מתאימה מאוד לבישול חורפי שממלא את כל הבית בריחות של קדרות, חמין ותבשילים מחממים ומנחמים!


הסדרה צבעונית ועשירה, מאוד נעים לבשל בה ולהכין בה מטעמים למשפחה.
הכלים נראים מסיבים אך בפועל הם לא מאוד כבדים וניתן בשמחה לשים את הכלים באמצע שולחן השבת ושכל אחד ימזוג לו ישירות מהכלי קרסול לצלחת.
סדרה מומלצת מאוד לחודשי החורף, אני אישית מאוהבת ומה איתכם?
איפה ניתן להשיג? נעמן!
הסדרה מתאימה לשימוש בתנור, במיקרוגל ובמדיח, להלן כמה דוגמאות:
·        קסרול 4 ליטר גרניט צבעוני +מכסה במחיר 79.95 ₪
·        כלי להגשה אישית אובלי + מכסה במחיר 22.45 ₪
·        כלי להגשה אישית + ידית  9.95 ₪

וגם מתכון להכנת מרק מיניסטרונה - של שף אסף גרניט, היועץ הקולינרי של נעמן
  • 1 בצל מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות.
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים.
  • 2 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 3 עגבניות מקולפות ללא הליבה וחתוכות לקוביות.
  • 1 שורש פטרוזיליה קלוף קצוץ לקוביות קטנות
  • 1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום פרוסים.
  • 1 גבעול טימין
  • 4-5 עלי בזיליקום
  • 4-5 עלי אורגנו
  • חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה במים כל הלילה ובושלה עד להתרככות.
  • חצי כוס פסטה קצרה וקטנה
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • 3 כפות שמן זית
הוראות ההכנה- מטגנים בצל גזר סלרי עם מעט שמן זית כ-3 דקות עד להזהבה, מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים על אש נמוכה עוד כ- 10 דקות עד שהעגבניות מעט מתפרקות, מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-5 דקות נוספות ,
מוספים מים עד ¾ גובה הסיר מוסיפים את עשבי 
התיבול ואת השעועית ומביאים לרתיחה, מבשלים 25 דקות נוספות ומוסיפים את הפסטה לעוד 10  דקות בישול מתבלים ומורידים מהאש.























מצ"ב צילומים קרדיט צילום: שירה רז
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!