יום שבת, 1 ביולי 2017

מחלבת בארי - גבינות בעבודת יד- הבלוג: עולמה של רויטל מציג מתכון לסלט ירוק קיצי עם תאנים וגבינת קממבר ופסטה לבנה עם גבינת אשכול בסגנון אמנטל שוויצרית שילדים אוהבים

מחלבת בארי - גבינות בעבודת יד




אודות המחלבה
אנחנו מחלבת בוטיק לייצור גבינות פרימיום בשיטות מסורתיות הקיימת משנת 1991. במחלבה שלנו מבחר מגוון של גבינות חלב בקר המיוצרות בעבודת יד. ואנו מתמחים בגבינות קשות וחצי רכות כמו רוקפור, מנצ'גו, גאודה, אמנטל וקממבר ובעלת סדרה פרטית של גבינות הקרויות על שם מאפייניו הבולטים של האזור (כלנית, גררית, בשור ועוד). גבינות אלו ייחודיות ובלעדיות לנו ואנו קובעים את אופי המוצר, בעיקר בזכות חומרי הגלם שלנו. איכות החלב גבוהה מאוד ותכונותיו משקפית את תזונת הפרות הייחודית.



הגבינות שלנו.

מחלבת בארי משיקה חנות אונליין למכירת גבינות פרימיום עד דלת הבית ללא פערי תיווך: מיזם חדש וחדשני לשיווק אינטרנטי ישיר של גבינות פרימיום המיוצרת במחלבת בארי- פשוט גבינה, מדלת המחלבה לדלת ביתך! מחלבת בארי מחלבת "בארי" בקיבוץ בארי, מציעה מבחר ומגוון גבינות העשויות 100% חלב בקר המיוצרות בעבודת יד. מפרות הנמצאות באזור כפרי רגוע ושלו, הנהנות מאויר צח וממזון המיוצר במקום ומרפתות מרווחות ללא רעש סביבתי ונטולות לחץ. התוצאה חלב עשיר בטעם וארומה. מזג האוויר בנגב מאופיין בימים חמים ולילות קרים, המעניקים לחלב את אופיו המיוחד. גבינות הפרימיום מיוצרות באופן ידני ובתהליכים מסורתיים וטבעיים תוך שימת דגש על אפיון האזור ומיצוי התכונות והטעמים הייחודיים של הגבינות . הגבינות מתיישנות במשך חודשים ארוכים בחדרי הבחלה מיוחדים, בעלי טמפרטורה ולחות מבוקרים המאפשרים להן לפתח את הטעם המיוחד והאופייני לכל אחת מהן. לראשונה, לקראת שבועות משיקה מחלבת בארי מייזם חדש תחת הסלוגן "פשוט גבינה מצוינת, מדלת המחלבה לדלת ביתך". מדובר בחנות on lineלרכישת גבינות ומוצרי המחלבה, באמצעות המיזם מציעה המחלבה לצרכנייה גבינות בוטיק איכותיות מבלי לצאת מהבית, ומבלי להתפשר על הטעם.
במחלבה נעניק לכם:
גבינות בעבודת יד מסורתית 100% חלב בקר מלא עשיר בטעם ארומה מיזם חדשני - מחלבת הבוטיק הראשונה בישראל שמשווקת אונליין לכל הארץ לללא פערי תיווך.

הגבינות שאנו מייצרים מתאימות לחיך הישראלי, גם מבחינת מרקם וגם מבחינת טעם. כמו יין הטעם משתנה בהתאם לתנאי הסביבה של הפרות, מזון, מזג אויר, תנאים וכו. החלב שלנו מגיע מרפת הנמצאת במרחבי הנגב המערבי, שם הפרות נמצאות באזור כפרי רגוע ושלו, נהנות מאויר צח, מזון המיוצר במקום, רפתות מרווחות ללא רעש סביבתי ונטולות לחץ. תנאים אלו מביאים את הפרות לייצר חלב עשיר בטעם וארומה. מזג האוויר בנגב מאופיין בימים חמים ולילות קרים, אף הוא מעניק לחלב את אופיו המיוחד. גבינות הפרימיום שלנו מיוצרות באופן ידני ובתהליכים מסורתיים וטבעיים תוך שימת דגש על אפיון האזור ומיצוי התכונות והטעמים הייחודיים של חומרי הגלם. הגבינות מתיישנות במשך חודשים ארוכים בחדרי הבחלה מיוחדים בעלי טמפרטורה ולחות מבוקרים המאפשרים להן לפתח את הטעם המיוחד והאופייני לכל אחת מהן. מבנה המחלבה נעים, ממורק, מבריק ומצוחצח כמצופה.
אנחנו מאוד אוהבים בבית גבינות איכותיות, בעלות טעם עמוק ועשיר.
שמחנו מאוד לטעום ולהכיר מקרוב את האופציה לרכישת הגבינות הישר מקיבוץ בארי עד פתח הבית לא פערי תיווך להזמנות - http://beeridairy.co.il

למה לבחור בגבינות בוטיק בארי? ומה אני ומשפחתי
חשבנו על הגבינות?
  • לגבינות יש טעם עוצמתי וארומה מיוחדת
  • את הגבינות מכינים בעבודת יד בשיטה מסורתית
  • חומרי הגלם יחודיים המאפיינים את הסביבה של קיבוץ בארי
  • חלב מרפת כפרית מפנקת באוכל טוב וסביבה פסטורלית באזור הנגב המערבי
  • חלב עשיר ובאיכות מאוד גבוהה
  • הגבינות מיוצרות מחלב בקר מלא וטרי בלבד
  • הגבינות מתיישנות מספר חודשים בחדרי הבחלה
  • איכות הגבינות, המרקם והטעם מדהימים ומותאמים לחך הישראלי
לארוחת ערב עם הבעל, מזגתי לנו יין אדום טוב ופרוסות עבות מהגבינות.
גררית - גבינה חצי קשה בסגנון גאוה נפלאה, טעמה פיקנטי עדין. הגבינה מושלמת על מגש גבינות לאירוח עם פירות הקיץ כמו ענבים, או דובדבנים ותאנים.
בשור- גבינת עובש כחול, מתאימה לפלטת גבינות, או סלט ירוק ולצד משקה אלכוהולי חזק.
סחף- גבינה קשה בנוסח ספרדי, הקליפה מצופה בשמן זית ומתאימה מאוד לגירוד על מאפים או פסטה מושחתת.
הילדים שלי דרשו לטעום מן הגבינות המעולות של מחלבת בארי אז לא יכלתי לאכזב אותם.
הכנתי להם פסטה מושקעת עם רוטב לבן עשיר שכלל בתוכו, מעט יין לבן, שמנת לבישול, שום כתוש, אגוז מוסקט, מעט חמאה, פלפל ומלח וכמובן חתיכות דקיקות של גבינת אשכול, זוהי גבינה חצי קשה בסגנון אמנטל שוויצרית. יש לגבינה טעם אגוזי מתקתק ועמוק.

אחרי הפסטה, הגיע תורו של בן זוגי לבקשה מיוחדת.
הוא מאוד אוהב סלט ירוק עם גבינה עשירה ופירות.
הסלט שהוכן פריך, קראנצי, קייצי והגבינת כלנית שהשתמשתי פה - גבינה בסגנון קממבר, לגבינה עובש לבן עדין וקטיפתי.
השילוב בין הפירות לגבינה הופך את הסלט לחלומי.
מצרפת לכםכעת מתכון לסלט ירוק קייצי מעולה
עלי סלנובה - חבילה שלמה
10 תאנים חצויות לחצי
פיסות קטנות של גבינת קממבר כלנית של בוטיק הגבינות של בארי.
אגוזי מלח
מעט חמוציות
לרוטב-
רבע כוס בלסמי
3 כפות דבש תמרים
2 כפות גדושות חרדל גרגירים
רבע כוס שמן זית
כפית שום כתוש.
מערבבים את הרוטב ושופכים על הסלט.
בתאבון מעולמה של רויטל

אודות:
גן פלג הגבן הראשי ומנהל המחלבה: "בעקבות המגמה ההולכת ומתרחבת של צרכנות מזון ברשת ומתוך ביקוש וצורך שעלה מלקוחות ברחבי הארץ, החלטנו לצאת במהלך חדשני בתחומו ולהיות מחלבת הבוטיק הראשונה בארץ המשווקת גבינות פרימיום מדלת המחלבה ישירות לבית הלקוח. הפתרון שאנו מציעים, מאפשר ללקוח לקבל גבינות מצוינות ללא פערי תיווך ומבלי לעבור ידיים מיותרות. לצורך כך הקמנו אתר אינטרנט בטכנולוגיה המתקדמת ביותר, ידידותי ופשוט למשתמש המאפשר להזמין מאתנו גבינות 24 שעות ביממה ולקבלן תוך מספר ימים לדלת הבית שמורות וארוזות בקירור מיוחד לפי התקן הנדרש" בין הגבינות של מחלבת בארי : נגב בסגנון אדאם- גבינה חצי קשה בסגנון אדאם מתאימה לסנדביצ’ים או לטוסטים וכתוספת לפשטידות ומאפים אשכול בסגנון אמנטל -גבינה חצי קשה בסגנון אמנטל שוויצרית. הגבינה מיושנת למשך 3-4 חודשים ובתקופה זו היא מפתחת את החורים האופייניים לה.לגבינה טעם מעודן עם מתיקות אגוזית. מתאים לטוסטים וסנדביצים בשור בסגנון רוקפור- גבינת עובש כחול הגבינה מיושנת למשך 3- חודשים ומפתחת עורקים כחולים המעניקים לגבינה חריפות עדינה. מתאים לפלטות גבינה, לסלטים של עלים ירוקים, לבישול של רטבים וסתם לנשנוש בליווי פירות או שתייה חריפה. זוכת מדליית כסף בקטגורית גבינות כחולות בתחרות גבינה 2009 סחף בסגנון מנצ'גו - גבינה קשה בסגנון ספרדי. קליפת הגבינה מצופה בשמן זית והיא מיושנת בין 6 חודשים לשנה. לגבינה מרקם קשה וטעמה עז.הגבינה מתאימה לפלטות גבינה, כתוספת לצד שתייה חריפה, כתוספת פרוסות לסלט ירוק או כתוספת תבלין בתוך מאפים ומצוינת לגירוד על פסטה.זוכת מדליית זהב בקטגורית גבינות ספרדיות בתחרות גבינה 2009. כלנית בסגנון קממבר גבינה בסגנון קממבר לגבינה עובש לבן עדין וקטיפתי על הקליפה הגורם לתוך הגבינה להבשיל ולקבל מרקם קרמי רך ועדין גררית בסגנון גאודה גבינה חצי קשה בסגנון גאודה. הגבינה מתיישנת כ- 5 חודשים לפני השיווק. לגבינה ציפוי פלסטי ששומר על הגבינה מפני האוויר החופשי ומונע התייבשות לגבינה צבע כתום בהיר וטעם פיקנטי עדין מתאים לאירוח על מגש גבינות, לסנדביצ’ים ולהקרמה על מאפים. זוכת מדליית ארד בקטגורית גבינות עולם בתחרות הגבינה הישראלית 2009 מחלבת בארי הנה מחלבת בוטיק לייצור גבינות פרמיום הקיימת מזה 25 שנה. היא מתמחה בגבינות קשות וחצי רכות כמו רוקפור, מנצ'גו, גאודה, אמנטל וקממבר ובעלת סדרה פרטית של גבינות הקרויות על שם מאפייניו הבולטים של האזור (כלנית, גררית, בשור ועוד). הגבינות הן ייחודיות מאפיינות אותה בלבד ואת האזור והחומרים. אופי המוצרים נקבעים ע"י המחלבה בלבד בעיקר מהסיבה שחומרי הגלם שונים לחלוטין. הגבינות במחלבה מיוצרות מחלב בקר מלא בלבד בשיטות מסורתיות ובעבודה ידנית. החלב מגיע מרפת בנגב המערבי המספקת לפרות תנאי מחייה מעולים המעשירים את החלב ותורמים רבות לאיכותו הגבוהה. בתחרות "הגבינה של ישראל" זכתה מחלבת בארי בשלוש מדליות ב 3 קטגוריות שונות. 

את הגבינות שלנו ניתן להשיג אך ורק במשלוח דרך אתר האינטרנט שלנו - http://beeridairy.co.il/

קבוץ בארי ד.נ. נגב, מיקוד 85135
טל. 08-9949331
פקס. 08-9949695
נייד. 054-7918812




עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!