עוגת גבינה חמה - כמו של בית מלון.
הרבה מתכונים רצים ברשת.
אני חיפשתי מתכון שיקלע בול לטעם של בעלי.
הוא מאוד אוהב עוגות גבינה.
למתכון:
מערבבים בקערה:
4 ביצים.
500 גר' גבינה לבנה 5%
כוס סוכר או רבע כמו סוכר זה מה שאני השתמשתי נוזל ללא סוכר לאפייה ביתית.
גביע שמנת חמוצה 9%.
חצי כוס קורנפלור
וחצי כוס קמח תופח אני השתמשתי בקמח לחם לאפייה מקצועית.
2 סוכר וניל.
מקל וניל מגורר רק את הגרגירים.
אני השתמשתי בתבנית 26 פירקס ששומנה מראש.
לשעה בתנור.
חצי שעה ב150 מעלות
חצי שעה ב170 מעלות
להוציא מיד את העוגה להתקררות על השיש אחרת היא נוחתת.
אפשר לפזר להגשה אבקת סוכר לא חובה.
בתאבון- עולמה של רויטל