ממרח חלוה
אחוה משיקה ממרח חלוה בצנצנת חדשה,
המכיל 50% טחינה גולמית - הממרח המומלץ כארוחת ביניים ובמהלך הלימודים
חברת אחוה, היצרנית המובילה
בישראל של מוצרי חלוה, טחינה ודברי מאפה, משיקה
מוצר חדש ומפנק: ממרח חלוה. ממרח החלוה הינו מעדן שומשום למריחה, טעים
ומשובח, המכיל 50% טחינה גולמית, אידיאלי לתזונה כממרח בתוך כריך, במהלך שעות
הלימודים וכארוחת ביניים. ממרח חלוה של אחוה בעל מרקם עשיר, אינו מפריש שומן,
נימוח ונמס בפה. הממרח שומר על טריותו לאורך זמן, מצטיין בטעם עשיר ומרענן, אינו דביק
ובעל מרקם אחיד המאפשר הנאה צרופה מהטעם הייחודי של החלוה.
החלטתי שאת הממרח חלוה אני משלבת בעוגה לשבת.
יצא מושלם, רך ומשתלב היטב עם שוקו חם בימי החורף הקרים!
מתכון - עוגת שיש נוטלה וממרח חלוה מבית #אחוה
חומרים לתבנית 22 קוטר: 1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה
2 ביצים
130 גרם (2/3 כוס) סוכר
140 גרם (1 כוס) קמח תופח
3 כפות ממרח נוטלה
2 ביצים
130 גרם (2/3 כוס) סוכר
140 גרם (1 כוס) קמח תופח
3 כפות ממרח נוטלה
1 כף ממרח חלוה אחוה
+ מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית.
+ מערבלים שמנת עם ביצים וסוכר במיקסר עם וו גיטרה 5-3 דקות עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים קמח ומערבלים לבלילה אחידה.
+ מעבירים 1/3 מהבלילה לקערה אחרת ומערבבים עם נוטלה לקבלת תערובת בצבע חום אחיד.
+ יוצקים את התערובת הבהירה לתבנית, מוסיפים את התערובת עם הנוטלה ומערבבים בעזרת מזלג ליצירת מראה שיש.
+ אופים 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
+ מערבלים שמנת עם ביצים וסוכר במיקסר עם וו גיטרה 5-3 דקות עד שהתערובת מסמיכה. מוסיפים קמח ומערבלים לבלילה אחידה.
+ מעבירים 1/3 מהבלילה לקערה אחרת ומערבבים עם נוטלה לקבלת תערובת בצבע חום אחיד.
+ יוצקים את התערובת הבהירה לתבנית, מוסיפים את התערובת עם הנוטלה ומערבבים בעזרת מזלג ליצירת מראה שיש.
+ אופים 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם מעט פירורים לחים.
המלצה פרוסה מהעוגה,
בשילוב של שוקו חם
ביתי עם מרשמלו.
השילוב המנצח של החורף!
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה
החרדית ירושלים.
מחיר מומלץ לצרכן: 12 – 10 ₪ לאריזת 400 גרם.
להשיג
ברשתות השיווק המובחרות.