יום שבת, 8 באוגוסט 2020

יקבי כרמל ממשיכים לחדש ומרחיבים את סדרת תירוש האהובה עם 'תירוש כרמל רוזה' בטעם פירותי, מרענן וקייצי 100% טבעי, ללא תוספת סוכר, מים וחומרים משמרים

יקבי כרמל ממשיכים לחדש ומרחיבים את סדרת תירוש האהובה עם   'תירוש כרמל רוזה' בטעם פירותי, מרענן וקייצי 
100% טבעי, ללא תוספת סוכר, מים וחומרים משמרים
לרגל עונת הקיץ יקבי כרמל מרחיבים את סדרת תירוש כרמל המקורי ומשיקים את  'תירוש כרמל 
רוזה', מיץ ענבים טבעי בעל טעם פירותי, מתוחכם ומרענן.  

אל סדרת "תירוש כרמל המקורי" מצטרף העונה שחקן חיזוק נוסף שכבר מסתמן ככוכב - 'תירוש כרמל רוזה', בעל גוון ורוד אופנתי, טעם פירותי ומתיקות מעודנת. הענבים האיכותיים עליהם מבוסס היין עוברים תהליך של בציר קפדני ואינם עוברים תסיסה כך שכל המשפחה, מקטן ועד גדול, יכולה להנות מטעמו הייחודי והמפנק.  כי בסופו של דבר, תירוש, הוא חלק אינטגראלי מהתרבות הישראלית וערכו הנוסטלגי לא יסולא בפז- בכל לגימה שלו מתחבא זיכרון.  

בדומה למגמות בינלאומיות המעודדות ייצור טבעי השומר על ערכיו התזונתיים של חומר הגלם, גם תירוש כרמל המקורי מיוצר מ- 100% ענבים טריים, ללא תוספת מים וסוכר וללא תוספת חומרי טעם וריח או צבעי מאכל. 


'תירוש כרמל רוזה' מצטרף לסדרת 'תירוש כרמל':
בקבוקי תירוש מוגדלים של 1.2 ליטר אדום ולבן 
תירוש אדום ולבן 1 ליטר 
תירוש אדום 750 מ"ל





עולמה של רויטל
מחיר מומלץ לצרכן של תירוש רוזה בבקבוק 1 ליטר הוא 20 ₪. ניתן להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ ובאתרי האונליין. לרגל ההשקה, בחודשי יולי אוגוסט, כל מי שירכוש באתרי האונליין של רשתות השיווק שלושה בקבוקי תירוש כרמל (כשאחד מהם לפחות הוא "תירוש כרמל רוזה") יקבל מתקן להכנת ארטיקים במתנה ויוכל להנות גם מיין טעים וגם מארטיקים צוננים ואיכותיים. 

להמתקת הקיץ במינימום סוכר- יקבי כרמל מציעים מתכון לארטיק 'תירוש' מרענן: 
הכנסו עם הילדודס את הקרטיבים האולטימטיבים לתקופת הקיץ.
טעים, מרענן ומתאים בול לחופשת הקיץ ולעיסוק הילדים.
תוסיפו לארטיקים פירות טריים או קפואים והיה לכם תוספת נחמדה ומקררת לארטיקים.

עולמה של רויטל

עולמה של רויטל

מצרכים:

¾  כוס תירוש רוזה
¼ כוס תוספות כיד הדמיון: 
 ענבים אדומים / ירוקים חצויים, אוכמניות, חתיכות ליצ'י, מלון וכדומה.
ניתן אף לשלב עם סוכריות גומי בשלל צבעים. 

אופן הכנה:

שופכים את התירוש יחד עם חתיכות הפרי אל תבניות הארטיקים ומקפיאים למשך שלוש שעות. טועמים- ונהנים. 

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!