פירורית לחם כוסמין מבית אסם
קיבלנו להתנסות את פירורי הלחם כוסמין מבית אסם.
חשבנו מה לעשות ולהכין והכי חשוב לשתף את הילדודס בעשייה.
אז החלטנו ללכת על כרובית קראנצית בתנור.
בישלנו כרובית טרייה במים רותחים כ 20 דקות וסיננו.
לאחר מכן מרחנו את פרחי הכרובית ב2 כפות מיונז קל+ 4 כפות צילי מתוק ומעט שום כתוש.
זילוף קטנטן של שמן זית להשחמת הכרוביות ולתנור.
אחרי שעשינו עיסוי ארוך לכרוביות שלנו, פיזרנו פירורי לחם מבית אסם על הכרובית שנחה לה בתנור.
אפייה כ 40 דקות על חום 220 מעלות.
יצא קראנצי ומוצלח ונחטף בארוחת הערב.
המלצה שלי תכינו כמות גדולה יותר מראש!
פירורית לחם כוסמין של אסם אחת ההמצאות המוצלחות בגזרת פירורי הלחם.
בריא יותר, קריספי וטעים להפליא.