מרכיבים:
חצי כרוב לבן פרוס לגפרורים.
3 גזרים מגורדים לגפרורים.
חופן גדול של נבטים אני השתמשתי בנבטי חמניה.
של גבעולים של בצל ירוק או עירית קצוץ דק.
בוטנים קלוים או קשיו קלוי- 80 גר' לערך לפיזור על הסלט.
שומשום שחור.
אבוקדו שלם פרוס לטבעות.
3 יחידות של חזה עוף.
ההכנה:
משרים את היחידות של החזה עוף במשרה של 2כפות ממרח בוטנים אמיתי ו 2 כפות רוטב טריאקי.
לרוטב לסלט המורכב-
2 כפיות מיונז לייט הלמנס.
3 כפות מירין
3 כפות יין יפני.
צרבתי את החזה עוף במחבת פסים.
שהחזה עוף התקרר פרסתי לפרוסות שוות, הנחתי על מרכיבי הסלט שכבר המתינו לי בקערה חגיגית.
שפכתי את הרוטב שהוכן מראש על הסלט וחזה העוף.
הסלט מתאים מאוד לאירוח, עשיר מאוד, בריא מאוד.
הכי חשוב קל להכנה!!!
בתאבון עולמה של רויטל