יום שישי, 25 בינואר 2019

מתכון קליל וטעים להפליא נודלס מוקפץ עשיר בירקות ומנת דג סלמון ברוטב אסייתי למוקפץ של אסם.

עולמה של רויטל 
ארוחת צהריים בריאה ומהירה להכנה!
עולמה של רויטל 

אז מתחילים: קחו לכם דף ועט ותכתבו מתכון קליל, טעים להפליא
עולמה של רויטל 

עזרים- רוטב אסייתי למוקפץ ואטריות נודלס להקפצה מהמותג אסם.
למתכון: נודלס מוקפץ עשיר בירקות ומעל דג סלמון ברוטב אסייתי.
ראשית מתחילים בהכנת הסלמון, עוטפים 2 חתיכות של דג סלמון כ150 גרם לחתיכת דג.
משרים כ- שעה ב4 כפות רוטב אסייתי למוקפץ אסם, מפזרים עיגולים של גינג'ר ושום.
אופים כ 10 דקות על 170 מעלות ומוציאים מהתנור.
בנתיים מרתיחים מים חמים שופכים את הנודלס ומוציאים לאחר 5 דקות מהמים הרתוחים.
מקפיצים ירקות בווק, אני הוספתי גזר, קישוא, גינג'ר, סויה, רוטב אסייתי וחומץ מירין
הירקות מעט התבשלו בווק, שפכתי את הנודלס והקפצתי יחד את המרכיבים.
לבסוף פיזרתי מעט בוטנים מרוסקים ובצל ירוק ופיסות קטנות של צילי' חריף.
על כל מנת נודלס מניחים חתיכת דג אסייתי טעים להפליא.
אתם מקבלים מנת חלבון ונודלס מושלמת שלא תוכלו להפסיק לאכול....
תכינו כפול יש ביקוש בכל בית.
למתכונים נוספים הכנסו: הכנסו לאתר "בישולים"

עולמה של רויטל 
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!