יום חמישי, 4 באפריל 2019

"תבואות" מציעה קמח חומוס כשר לפסח, עשיר בערכים תזונתיים ונהדר להכנה של מגוון מנות טעימות לחג!

"תבואות" מציעה קמח חומוס כשר לפסח, עשיר בערכים תזונתיים

 ונהדר להכנה של מגוון מנות טעימות לחג!
 
עולמה של רויטל 
  
חברת "תבואות", המתמחה במוצרי מזון אורגניים וטבעיים, מציעה לחג הפסח - קמח חומוס איכותי כשר לפסח, המתאים להכנה של מגוון מאכלים נהדרים לחג ולחול המועד.
ארוחת ערב ניסתי לצור עטיפה לציפס בטטה מקמח חומוס.
יוצא מעולה, תכינו לכם סלט ירקות עם גבינה בולגרית, מעל תפזרו ציפס בטטה מטוגן בקמח חומוס של תבואות, וואו וואו הסלט התחסל... יוצא מעולה הקמח יכול לשמש לטיגונים לחג הפסח.
הבלוג - עולמה של רויטל 
קמח החומוס, המיוצר מגרגרי חומוס טבעיים, עשיר בערכים תזונתיים ובהם חלבון, פחמימות מורכבות, אשלגן, ברזל, סידן ומינרלים שונים. הקמח מתאים כתחליף ביצה במתכונים שונים ומשמש גם כחומר "מדביק" בהכנת קציצות. כאשר מטגנים אותו, הוא מקבל טעם המזכיר פלאפל. קמח החומוס פופולארי במיוחד במטבח ההודי והטבעוני.
אפשר להכין מקמח החומוס מגוון מאכלים – חביתה טבעונית, קציצות, פשטידות, גונדי  ועוד.

מחיר: 13.90 ש"ח (לאריזה של 500 גרם).
כשר לפסח בהשגחת הרבנות מטה יהודה.
להשיג ברשתות השיווק, בתי הטבע ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.


לפרטים: www.tvuot.co.il


הצעה למתכון: פאקורה -
 ירקות מטוגנים בבלילת קמח חומוס - כרובית, פלפל, תפוח אדמה, חציל ובצל

מצרכים:
1 כרובית – מופרדת לפרחים בינוניים
1 פלפל אדום או כתום, חתוך לרצועות בעובי ½1 ס"מ
2 תפוחי אדמה בינוניים עם קליפה, שטופים
1 חציל חתוך לפרוסות בעובי 1-½1 ס"מ
1 בצל, חתוך לרצועות בעובי ½ ס"מ
לבלילה:
3 כוסות קמח חומוס של "תבואות"
3 כוסות מים
תבלינים: סה"כ 6 כפיות של התבלינים הבאים (ביחס שטעים לכם: מי שאוהב יותר שום – ישים יותר שום, מי שלא פפריקה חריפה – יוותר עליה, וכו'): שום גבישי, כמון, פפריקה, פפריקה חריפה, גרגרי הל, מלח ופלפל שחור.
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
·        מבשלים את הכרובית ותפוחי האדמה במים רותחים כ-10 דקות. מסננים ומצננים. מקלפים את תפוח האדמה ופורסים לפרוסות בעובי של כ-½ ס"מ.
·        בקערה מתאימה מערבבים את כל החומרים היבשים: קמח חומוס ותבלינים. מוסיפים מים לאט לאט ומערבבים עד שמתקבלת בלילה סמיכה, ללא גושים.
·        מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר, מחבת או סוטאז' מתאימים.
·        טובלים כל ירק בבלילה (על הבלילה לכסות את כולו) ומכניסים לשמן הרותח. כשהבלילה מזהיבה, להוציא למסננת. מטגנים על להבה בינונית-גבוהה בכמה סבבים. את הבצלים מכינים כך: לוקחים חופן פרוסות, מצפים בבלילה ומניחים בשמן הרותח, בתלולית קטנה.
·        מגישים חם.
·        אפשר להגיש עם מטבלים שונים, צ'אטני עגבניות פיקנטי או עם מיץ מלימון טרי.



עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!