יום שבת, 25 בפברואר 2017

מעדנות מציגה בצק עלים מופחת 20% שומן ואני מכינה מתכון למילוי לבורקס בשר וצנוברים מדהים.

מעדנות, החברה המובילה בישראל בקטגוריית הבצקים המוכנים, משיקה מוצר ייחודי וראשון מסוגו: בצק עלים מופחת שומן, 
המכיל 1/3 פחות מכמות השומן וכ-20% 
פחות קלוריות מבצק עלים רגיל.

מסקר שערכה מעדנות עולה כי כ-90% מהצרכנים מודעים ומכירים בצק עלים ויותר מ-60% מהצרכנים משתמשים בו בפועל וכעת בצק עלים מופחת שומן של מעדנות מציע עבורם פתרון זמין, נוח ואיכותי, תוך שמירה על תזונה מאוזנת.בצק עלים נחשב לפופולארי מאוד במטבח הישראלי ולמוצר וורסטילי, אשר משמש כבסיס למגוון רחב של מאפים מתוקים ומלוחים: בורקס, מיני פיצות, מקלות מלוחים, מאפים ממולאים ירקות, טארט טאטן, פשטידות ועוד. כעת, מעדנות נותנת מענה לצרכנים שוחרי הבריאות ושומרי המשקל ומציעה אלטרנטיבה בריאה יותר, מבלי להתפשר על הטעם והפריכות האהובים.
הפעם בחרתי להכין עם הבצק של מעדנות 
בורקס בשר עם צנוברים.
למרכיבים לתערובת בשר:
חצי קילו בשר בקר טחון
50 גר' צנוברים
בצל סגול אחד שטוגן מראש.
2 כפות שמן זית לטיגון
1רסק עגבניות 
תבלין לקציצות, מלח ופלפל על פי הטעם.
לטגן את כל המרכיבים יחד.
לקרר ולמזוג בכמות אחידה על הבצק.
את הבצק יש לאפות כ-20 דק' עד להזהבה.
המתכון קליל להכנה, הבצק מאפשר קיצור דרך משמעותי בהכנת הבצק.
אנחנו ממליצים בחום, יצא בורקס בשר מעולה.

רוני בהט, מנהלת אגף השיווק והפיתוח בחטיבת המזון: "השנה החולפת היתה בסימן חדשנות מוצרית של מעדנות, עם השקות ייחודיות ומובילות שוק בכל הקטגוריות, ובפרט בתחום הבצקים המוכנים. מעבר להקפדה הבלתי- מתפשרת על איכות וטעם, אנו משקיעים מחשבה ביצירת פתרונות שיקלו על הצרכנים, יחסכו זמן וטרחה ויספקו מענה למגמות המובילות בעולם. בצק עלים מופחת שומן מהווה בשורה אמיתית ומהווה חלופה איכותית, הן ברמה התזונתית והן ברמה הקולינרית."
מעדנות מובילה את קטגוריית הבצקים המיוחדים ובעלת מגוון המוצרים הרחב ביותר, הכולל בין היתר: בצק שמרים עלים, בצק פריך למאפים מתוקים ומלוחים ובצק עלים חמאה- מוצרים בלעדיים למעדנות.

עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!