יום שבת, 11 בפברואר 2017

BB בייגל בייגל משיק בייגלה כרולים חלול בטעמים: שומשום ומלח.



הפתעה לאוהבי הבייגלה: הפעם הם מגיעים
כרולים חלולים בטעם שומשום ועם מלח


בייגל בייגל, ממשיכה לחדש ומשיקה את “רולים”, הדבר הבא בעולם הבייגלה מאז הבייגלה השטוח.




רולים הוא צורה חדשה של בייגלה המושקת לראשונה בישראל. לרולים צורה גלילית והם נאפים בצורה שמותירה חלל אוורירי מבפנים היוצר רול פריך, שמביא חווית אכילה חדשה, מלאת קראנץ’ וטעם.
טעמנו מהבייגלה החדש, טעים להפליא!
כל בני הבית נהנו מהחידוש המרענן והקראנ'צי.
אנחנו הכנו מטבל גבינה לבנה עם ירקות ופשוט טבלנו.
מומלץ בחום!


בייגלה רולים, מגיעים בשני טעמים: עם מלח או שומשום והם מביאים עימם אלטרנטיבה מעניינת לחטיפים המלוחים כיום וניתנים לאכילה ישר מהשקית, עם מתבל או מילוי.

רולים מוצע באריזה משפחתית של 280 גרם ובאריזה אישית של60 גרם בכשרות בד”צ
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות נבחרות

ויש גם מתכונים….

המתכונים באדיבות אור בן.

מתכון להכנת כדורי שוקולד עם הפתעה מלוחה מתוקה

מצרכים:


250 גרם ביסקווטים
3/4 כוס חלב
100 גרם חמאה מומסת
3 כפות סוכר
2 כפות אבקת קקאו
1 כף תמצית וניל
100 גרם שוקולד מריר
מארז בייגלה רולים
ממרח שוקולד

אופן ההכנה:
נחתוך קצה של כל רול ונמלא בממרח שוקולד.
במעבד מזון או בעזרת מערוך נשבור את הביסקוויטים לחתיכות קטנות ונניח בקערה.
כדי שהשוקולד לא ישקע בתחתית ויישרף).
נמיס את החמאה במיקרו בפולסים של 10 שניות עד שהיא נמסה ונוסיף לסיר יחד עם תמצית הווניל ואבקת הקקאו.
אל קערת הביסקוויטים נמזוג את התערובת הרטובה ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
ניקח חופן מהתערובת ונניח במרכזה את הבייגלה הממולא, נכדרר לכדור, נגלגל בקוקוס או נצפה בשוקולד ונכניס למקרר עד להגשה.


מתכון להכנת רולים במילוי מפתיע

מצרכים:
מארז בייגלה רולים
2 מארזי גבינת שמנת 24% שומן
2 כפות של עירית קצוצה
חופן של עגבניות מיובשות
1 כפית שטוחה מלח ים עם תבלינים

אופן ההכנה:
חיתכו קצה של כל רול בייגלה.
בקערה ערבבו את העירית, העגבניות המיובשות, המלח וגבינת השמנת.
מלאו כל בייגלה בתערובת הגבינה (לא חובה למלא. גם לטבול זה טעים).
הצעת הגשה –הניחו ירקות חתוכים לצד הרולים.

מתכון להכנת עוגת מוס שוקולד עם קישוט מפתיע


מצרכים:
200 גרם שוקולד מריר
2 מיכלים (500 מיל) שמנת מתוקה 38% שומן
4 כפות אבקת סוכר
מארז בייגלה רולים
ממרח חמאת בוטנים
שוקולד למריחה

אופן ההכנה:

שברו אל קערה את השוקולד המריר.
שפכו 200 מ”ל שמנת מתוקה אל סיר והניחו על אש קטנה, הסירו מהאש לאחר שמתחילים להופיע בועות והתערובת רותחת.
שפכו את תערובת השמנת החמה אל קערת השוקולד המריר והמתינו 2 דקות (חום השמנת ממיס את השוקולד ומקצר לנו את העבודה). לאחר מכן ערבבו עד שמתקבלת תערובת חלקה וכל השוקולד נמס.
את תערובת השוקולד הניחו בצד והמתינו לפחות שעתיים עד שהיא מתקררת.
לאחר שעתיים נכין את הקצפת -אל תוך המיקסר נשפוך את שאר השמנת המתוקה (300 מיל) ונקציף במהירות גבוה, תוך כדי הוספת אבקת הסוכר. טיפ – הוסיפו כף סוכר כל חצי דקה, עד שמתקבלת קצפת יציבה.

נאחד בין התערובות – נוסיף את הקצפת ב-3 חלקים אל תערובת השוקולד (כל פעם 1/3) ונקפל עד לקבלת תערובת מוס אחידה.
נמזוג את תערובת המוס לתבנית קפיצית, נשטח ונכניס למקפיא לשעתיים לפחות (עד שהקרם יציב).
נחתוך את הקצה של הרולים ונמלא בממרח חמאת בוטנים (טיפ – חממו את הממרח בוטנים בקערה ושפכו אל שקית זילוף).
נדביק את הרולים הממולאים סביב העוגה – בעזרת ממרח בוטנים/ ממרח שוקולד שישמש כדבק המחבר בין הרולים לעוגה, נקשור בסרט ונכניס למקפיא לשעתיים לפחות.



עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!