יום שבת, 12 בינואר 2019

חברת "מעדני יחיעם" משיקה סדרת נקניקיות עוף ללא חומרים משמרים כלל הסדרה תכלול אריזת נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות שישווקו באריזות וואקום של 400 גרם • הנקניקיות החדשות ללא גלוטן, ללא סוכרים וללא תוספת מונוסודיום גלוטומט ומכילות 12% חלבון



חברת "מעדני יחיעם" משיקה סדרת נקניקיות עוף ללא חומרים משמרים כלל 
הסדרה תכלול אריזת נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות שישווקו באריזות וואקום של 400 גרם • הנקניקיות החדשות ללא גלוטן, ללא סוכרים וללא תוספת מונוסודיום גלוטומט ומכילות 12% חלבון

יצרנית מוצרי הבשר "מעדני יחיעם", בבעלות קיבוץ יחיעם, משיקה סדרת נקניקיות חדשה ללא חומרים משמרים כלל. הסדרה החדשה מצטרפת לסדרת מוצרי יחיעם המיוצרים מ- 100% חומרים טבעיים והנה חלק מחזון החברה להביא לצרכן מוצרים המותאמים לתזונה בריאה יותר וצמצום רשימת הרכיבים במזון. בשלב הראשון יושקו שני מוצרים חדשים: נקניקיות עוף ונקניקיות חריפות, שתיהן מכילות 12% חלבון.
אצלנו כאשר מבקשים ספגטי ברוטב עגבניות הבן שלי מבקש לשלב עם נקנקיות אפויות בתנור, אז כך הוא ביקש בשישי האחרון וכך היה.
הכנתי ספגטי ברוטב עגבניות ולצדו הגשתי נקנקיות אפויות בתנור.
הוא כמובן חיסל והיה לו טעים מאוד ואני כמובן נהנתי לראות אותו מהצד נהנה מהאוכל שהוא אוהב.
עולמה של רויטל

עולמה של רויטל 

מוצרי יחיעם מיוצרים ב100% חומרים טבעים.
טעים ומשביע ובריא! מומלץ בחום עולמה של רויטל
זוהי הפעם הראשונה שמשווקות בישראל נקניקיות ללא חומרים משמרים כלל והן היחידות מסוגן בארץ. לאחר פיתוח ארוך ומורכב, שכלל השקעות משמעותיות בציוד ייעודי ובידע טכנולוגי, ומחסומים רגולטוריים, הצליחה החברה לייצר נקניקיות איכותיות, עסיסיות וטעימות, ללא גלוטן, ללא סוכרים, ללא תוספת מונוסודיום גלוטמאט וכאמור, ללא חומרים משמרים כלל. הסדרה החדשה עברה מבחני טעם בקרב הורים וילדים והתוצאות מצוינות, אין כל פגיעה בטעמן של הנקניקיות החדשות ביחס לנקניקיות הרגילות המשווקות כיום.

תמיר דגן מנהל השווק של "מעדני יחיעם: "בעקבות ההתפתחויות שחלו בשוק והתחזקות מגמת הבריאות בארץ ובעולם, השקנו סדרת נקניקיות חדשות המיוצרות ללא תוספת חומרים משמרים כלל, באמצעות פיתוח מיוחד הבלעדי ליחיעם".

כשרות: כשר בהשגחת הרבנות הראשית.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 13.90 לאריזת 400 גרם.



להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ.
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!