לחם חופש
קבוצת מאפיות ברמן מציגה פיתוח טכנולוגי ראשון מסוגו בתחום הלחם:
ברמן E-FREE
סדרת לחמי מחמצת ארוזים ללא חומרים משמרים וללא תוספים מלאכותיים, מקמחים מלאים המהווים מקור לסיבים תזונתיים המכילים מחמצת כחומר משמר
קבוצת "מאפיות ברמן", מהמאפיות הגדולות והוותיקות בישראל, משיקה לראשונה סדרת לחמים חדשה, לחמי מחמצת ארוזים מקמחים מלאים ללא חומרים משמרים ותוספים מלאכותיים: ברמן E-Free. סדרת הלחמים החדשה כוללת 3 לחמים חדשים: E-FREE לחם פרוס מלא מקמח חיטה ללא תוספים מלאכותיים, E-FREE לחם פרוס מקמח שיפון מלא ללא תוספים מלאכותיים ו-E-FREE לחם פרוס מקמחים מלאים (כוסמין, שיפון וחיטה) ללא תוספים מלאכותיים. לחמי E-FREE מצטרפים לנבחרת 15 הלחמים המיוחדים של ברמן המומלצים ע"י משרד הבריאות לתזונה בריאה יותר ומציעים לצרכן מגוון רחב לבחירה מועדפת וטובה של צריכת המוצר הבסיסי והאהוב ביותר - לחם.
סדרת ברמן E-Free בעלת יתרונות תזונתיים רבים ופורצי דרך: הלחמים מיוצרים מקמחים מלאים – נטחנים מן הגרעין בשלמותם וכך שומרים על היחס הטבעי של הרכיבים החיוניים שבגרעין: נוגדי חמצון, סיבים תזונתיים, וויטמינים מקבוצה B ומינרלים בהם אבץ, מגנזיום, ברזל וסידן. הלחמים הנם לחמי מחמצת ללא חומרים משמרים וללא תוספים מלאכותיים, ללא מתחלבים וללא מייצבים, כשהמחמצת על כל יתרונותיה משמשת כחומר משמר טבעי. הלחמים אינם מכילים שומן טראנס. ללא תוספת סוכר ועומדים בדרישות "אייל" של האגודה הישראלית לסוכרת. הלחמים עומדים בתו האיכות של משרד הבריאות ללחמים בריאים (תו "אפשרי בריא") – עד 250 קלוריות, מקס' 400 מ"ג נתרן ולפחות 80% קמחים מלאים (עבור 100 גרם).
לחם עם ערכים מצויינים כאלו לא פגשתי מזמן על המדף.
תו תקן לחולי סכרת יש!
שיפון מלא יש!
ללא חומרים ותוספים מלאכותים אין!!!
פשוט נפלא, אז הכנתי לנסיינית התלמידה בבית כריך הבוקר עם הלחם של ברמן.
הרכות של הלחם מדהימה, הוא אוורירי ורך מרחנו בו גבינה לבנה וביצה קשה ובשקית ליד מלפפון.
אין כריך בריא מזה לקחת לבית הספר, הבת שלי מסרה שהיה לה מאוד טעים.
קבוצת מאפיות ברמן מובילה בשנים האחרונות מהלכים מתקדמים בענף הלחם. סדרת הלחמים החדשה מתחברת למגמת הבריאות העולמית ובעלת התווית "Clean Label", המתייחסת לרשימת הרכיבים במוצר. הרכיבים הם חומרי גלם פשוטים ומוכרים, ללא תוספים מלאכותיים, ללא ממתיקים מלאכותיים ועם ערכים תזונתיים מוספים. הלחמים בעלי מרקם רך ועדין פותחו בשלושה טעמים כך שיתאימו לילדים ומבוגרים: לחם מקמחים מלאים - כוסמין, שיפון וחיטה בתוספת מחמצת וגרעיני חיטה גרוסים, לחם מלא מקמח חיטה בתוספת מחמצת ולחם שיפון עם ארומה עשירה של מחמצת שיפון. המחמצת הטבעית מעניקה ללחם מרקם רך וחלק וטעם משובח, האהוב על ילדים ועל כל בני המשפחה.
לדברי הדס יריב (M.Sc, MBA) טכנולוגית מזון ומוסמכת בתזונה יועצת מדעית בקבוצת מאפיות ברמן, הכמות הכוללת של הסיבים התזונתיים עבור 100 גרם (3 פרוסות) מהווה בלחמים כ- 34% בממוצע מהקצובה היומית המומלצת לנשים וכ-29% מהקצובה היומית המומלצת לגברים. לחמי מחמצת מגבירים פעילות פרה-ביוטית, קלים יותר לעיכול, בעלי זמינות מינרליים גבוהה יותר ומסייעים באיזון רמות הסוכר בדם.
מאפיית ברמן הינה המאפייה הירושלמית הוותיקה שהוקמה בשנת 1875 והינה בין המאפיות הגדולות בארץ. המאפייה מתמחה בייצור מגוון רחב של לחמים ומאפים תחת מספר מותגים בהם ברמן, ודש, ליבו ומותג הפרימיום "לחם ארץ".
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 17 שקלים (אריזת 750 גרם).
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.
כשר פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית והרבנות הראשית ירושליםעשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!