נשנושי הודו בבלילת בירה
אופן הכנת המתכון:
המצרכים:
·
500 גרם חזה הודו חתוך לפיסות בגודל ביס.
·
פרחי ברוקולי קטנים.
·
פרחי כרובית קטנים.
·
שמן לטיגון עמוק.
לבלילה:
·
4 ביצים.
·
1 כוס בירה קרה.
·
2 כוסות קמח תופח.
·
1 כפית מלח.
·
1 כפית פפריקה.
להגשה:
·
רוטב ברביקיו, מיונז, קטשופ.
אופן ההכנה:
·
מערבבים את
חומרי הבלילה ואם לא מטגנים מיד שומרים במקרר.
·
מחממים שמן
לטיגון עמוק.
·
טובלים 5 נתחי הודו
בבלילה ומעבירים מיד לשמן החם, מטגנים 3-4 דקות או עד
להזהבה. מוציאים
למסננת או נייר סופג, מנקים את
משקעי הבלילה מן השמן בכף מחוררת וממשיכים הלאה. לא מעמיסים
כמות גדולה, כדי שהשמן לא
יתקרר בבת אחת.
·
באותו ההאופן
מכינים גם את פרחי הכרובית והברוקולי.