רשת מסעדות Tarantino (מתחם יס פלנט ראשל"צ, וקניון הסינמול בחיפה) משיקה תפריט חדש.
את מסעדת טרנטינו במתחם היספלאנט בראשל"צ אנחנו כבר פוקדים ואוהבים שנים. כיף לנו לגלות בכל ביקור חדש שהמסעדה משתבחת ומשתדרגת עם השנים. המקום עבר שפוץ משמעותי לפני מספר חודשים, החלל הורחב, ועבר לסגנון מודרני איטלקי וכיפי יותר. כעת שהחורף הגיע, הרשת השיקה תפריט חדש, טעים, חמים ומפתיע, תחת הסלוגן Tarantino Happy Italian Food.
לתפריט נכנסו מנות חדשות, והוא מחולק לפי קטגוריות של: מנות אנטיפסטי, מנות PRIMI, סלטים, מנות על תנור אבן, פסטות, פיצות כולל פיצות להרכבה אישית, SPECIAL PIZZA, מרקים, ומנות SECONDI (עיקריות). התפריט העסקי של המסעדה עודכן בהתאם. אגב, התפריט משודרג, אך המחירים נשארו טובים ושווים בהחלט את התמורה.
השף מיכאל גרטופסקי, שף מסעדת "מיכאל" בלימן ומסעדת צ'יקטי בת"א , נבחר להמשיך ולהוביל גם את התפריט החורפי החדש.
בין המנות המיוחדות שנכנסו לתפריט וטעמנו:
פוקצ'ה ביאנקה- פטריות כמהין קצוצות ורוקט; מנה מנצחת! אחת האהובות עלינו.מנה חמה לחורף קר.
קפרזה טרנטינו - עגבניות שרי מנומרות וצהובות , ארטישוק. מוצרלה באפלו , זיתי קלמטה , בצל סגול , שמן זית וחומץ בלסמי. מנה טעימה משלבת מכל הטוב האיטלקי, גבינת מצורלה משובחת שמשתלבת היטב עם שאר מרכיבי הסלט.
לזניה בולונוז בתנור אבן - דפי לזניה, בשר בקר טחון עם ירקות שורש ועגבניות בבישול ארוך ופרמזן. לזניה חמה וטעימה, מתוקה ומוקרמלת. מגיעה בתוספת סלט עם סלק ברוטב בלסמי.
סלט חלומי - עלי רוקט, עגבניות שרי, בצל סגול, קרוטונים וקוביות גבינת חלומי קריספית ברוטב ויניגרט בלסמי. סלט נפלא, פריך וטעים!
מנות נוספות בתפריט החדש שלא טעמנו אך נשמעות נהדר:
פסטת פפרדלה סלמון- רוטב שמנת עם סלמון מעושן, סלמון טרי, ביצי קוויאר ועירית קצוצה מעל;
המבורגר ITALIANO – מבשר בקר טרי עם פלפלים קלויים ומוצרלה, סלט ניסואז, סלט חלומי ועוד.
צילום: גליה אבירם |
תחת קטגוריה חדשה לגמרי בתפריט של SPECIAL PIZZA נוספו 6 פיצות מיוחדות:
בופולינה- מוצרלה בופלו, עלי אורוגולה ופרמזן;
ביאנקה- פפרוני, ארטישוק ועלי אורגנו;
מלזנה- מוצרלה, חציל שרוף, סלסת עגבניות, שום קונפי, פלפל חריף ואורגנו טרי;
דולצ'ה אה סלטה- כרובית, בטטה, פלפל פפה דיו וקשקבל;
פטריות בניחוח כמהין- פטריות צלויות בניחוח כמהין;
מרינרה- אנשובי סילביה, שום קונפי, פלפל חריף, עלי ארוגולה וקילופי פרמזן;
צילום: גליה אבירם |
אי אפשר בלי לסיים עם קינוח מתוק. קינחנו עם סמיפרדו בורלה בננות מקורמלות ומשולהבות ברום חם. טעים, מתוק, מרקם עדין, שילוב של חום וקור, נפלא!
מסעדת טרנטינו - מסעדה שתמיד כיף לחזור אליה, לשבת ולהזמין ממגוון המנות. מושלמת לפני או אחרי צפייה בסרט, או כבילוי בפני עצמו. עם תפריט החורף החדש שווה אף יותר!
עשו לייק לעמוד הפייסבוק של הבלוג, ולא תפספסו אף פוסט!